Optakt weekendens ligakampe (damer)

Efter en lang december pause i den hjemlige turnering, så hopper vi ind i det nye år med hele seks kampe, to i vest og fire i øst.

Vest.
Den første kamp i vest, er mellem Frederikshavn Blackhawks og Aalborg Flyers. Sidst de to hold mødtes, var for en måned siden, og her vandt Frederikshavnerne 16-4. Så medmindre at der skulle være sket en masse ændringer på de to hold her i pausen, så burde det være en kamp hvor Blackhawks sikkert tager tre point.

Den anden kamp i vest er noget mere åben, her får ÅFK besøg af AaB. AaB er et super stærkt hold, men her på det sidste viste ÅFK tænder, så mon ikke ÅFK kan drille dem lidt. Det bliver spændende at se hvor de to hold står, efter en lang pause.

Øst.
Årets første kamp i øst, er mellem top og bund. Her kommer Greve på en nærmest umulig opgave, ude mod topholdet fra Copenhagen. Mon ikke det bliver en kamp hvor Copenhagen er det boldstyrende hold, og et tilbage trukket Greve hold, skal forsvare sig i 60 minutter. Det skal i hvert fald gå meget galt, hvis Copenhagen ikke tager tre point her.

Næste kamp er mellem to hold som skal vinde, hvis de vil være med i den svære kamp om at komme i slutspillet. Det er Vanløse som tager imod Jægerspris, i en helt åben kamp, som kan gå begge veje. Kan de lidt mere rutinerede Vanløse spillere, stå imod det yngre hold fra Jægerspris, ja det finder vi ud af søndag.

I den tredje kamp i øst, mødes to mandskaber med en smal trup. Hjemmeholdet fra Lyngby har fået nogle udfordringer, idet de har mistet deres keeper og topscorer til Rødovre, her i december pausen. Og da modstanderne fra Vallensbæk er et rutineret hold, trods det at de ikke er så mange, ja så er mit bud at Vallensbæk tager de tre point med hjem.

Sidste kamp er mellem Hafnia og Rødovre. Dette er en top kamp, hvor nummer tre tager imod nummer fire. Begge hold er a’ point og skal vinde, hvis de skal være helt sikre på en slutspilsplads. Så mon ikke at det bliver et brag af en kamp, med massere af intensitet, der er i hvert fald meget på spil.

Vest.
Lørdag d. 4/1.

Kl. 13.30, Frederikshavn – Aalborg Flyers.
Søndag d. 5/1.
Kl. 14.30, ÅFK – AaB.

Øst.
Lørdag d.4/1.

Kl. 14.00, Copenhagen – Greve.
Søndag d. 5/1.
Kl. 9.30, Vanløse – Jægerspris.
Kl. 13.00, Lyngby – Vallensbæk.
Kl. 16.00, Hafnia – Rødovre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.