Vanvittige VM semifinaler

Første semifinale hed Sverige – Finland, da Finland havde tabt til Schweiz i puljen. Netop Sverige – Finland har det været de seneste fire VM finaler, så meget var på spil.

Sverige vandt 5-4, efter de havde været fuldstændig i kontrol og ført 3-1 halvejs i kampen, og Finland havde mere end svært ved at følge med.

Finland manglede ligeså den ene Kauppi søster der lå syg med feber på hotellet og det svarer til at mangle en Messi eller Ronaldo i fodbold!

Men Pludselig løftede Finland spillet på stærke præstationer og på 14 sekunder vendte kampen til 3-3.

Sverige viste i en særdeles tæt slutning at have lige det bedre niveau i en intens semifinale, hvor Finland havde chancerne ved 4-4 til at score til 4-5!

Den anden semifinale bliver historisk og en kamp der bliver snakket om i mange år.

Tjekkiet har ALDRIG været i en VM finale, og hvor var de tæt på. Schweiz stressede i kampen, og Tjekkiet spillede aggressivt og Schweiz fik ikke meget til at køre.

Midtvejs i kampen, ja der stod den 5-0 til Tjekkiet der var mere end i kontrol med den kamp.

Schweiz fik en lille livline med mål til 1-5 inden anden periode sluttede.

De kom også ud i tredie periode og søgte at ligge pres Tjekkiet, men farlige blev de ikke helt Schweiz, og da Tjekkiet scorede til 1-6 i tiden 43,12, så lignede Schweiz er hold der gerne ville hjem, trods massiv opbakning fra publikum.

Schweiz fik scoret til 2-6 i powerplay og det tændte håbet men de store muligheder kom ikke, og da Tjekkiet fik straffe med 4 min tilbage af kampen, ja så kunne de reelt lukke med en scoring til 2-7!

Der blev skudt på stolpen og nu satsede Schweiz alt, ud røg keeperen og de spillede 6 mod 5.

Det blev et fuldstændig vanvittigt comeback, med blot 1,42 min tilbage af kampen scorer Schweiz til 3-6, og 79 sekunder senere scorer de til 6-6!

Fire mål i spil 6 mod 5 på 79 sekunder, så var overtiden reddet, og hallen KOGTE efter hvert mål, for kunne Schweiz lykkedes med det vanvittige comeback.

I overtiden, ja der scorede Schweiz til 7-6 og gør dig selv den tjeneste at se de sidste små 2 min af kampen her

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.