Strandby – Brønderslev 7-8 OT (ligaherrer)

Det blev særdeles intenst og spændende i Strandby, hvor der var vigtige point på spil i kampen om 3.pladsen, der giver adgang til mellemspillet.

Spændingen kulminerede da Strandby med 4 sekunder tilbage af kampen fik udlignet til 7-7, og dermed fik kampen ud i overtid.

Hjemmeholdet fik ellers en forfærdelig start på kampen og inden der var spillet 8 min, så stod den 0-3 og Brønderslev havde tilladt sig ikke at score i et powerplay!.

Så blev der skruet op for intensiteten, og Emil Kajgaard indledte jagten med scoring til 1-3 og 65 sekunder senere, der stod den 2-3 og så var kampen lige igen.

Strandby brændte straffe inden Brønderslev fik skabt afstand med 2-4 målet.

Så eksplodere kampen da for alvor i sidste min af første periode, med 33 sekunder tilbage scorede Niklas Sahlman sit 8.sæsonmål til 2-5, men 25 sekunder igen reducerede Emil Kajgaard til 3-5 med blot 8 sekunder tilbage.

Tal om en medrivende første periode. Mon ikke hjemmeholdet har snakket om at lukke 5 mål i første periode var lige gavmildt nok.

Hjemmeholdet slog til i powerplay tidligt i anden periode til 4-5 og da unge Nicklas Hoppe udlignede til 5-5 halvejs i kampen, så var stemningen helt i top.

Niklas Sahlman var der igen med sit 3.mål i kampen og spolerede hjemmeholdets gode stemning, så stod den 5-6 og da Mathias Olesen øgede til 5-7 inden perioden sluttede, så var det op ad bakke igen for hjemmeholdet. Olesen er igang med en god sæson, 3 mål i denne kamp og 6 i hele sæsonen.

Rutinerede Kris Jensen fik skabt spænding med målet til 6-7 i powerplay i tiden 47,02 og hjemmeholdet trykkede på, mens Brønderslev spillede klogt.

Det lignede afgørelsen, da Strandby fik en udvisning i 56,24, men hjemmeholdet overlede powerplay, og så tog de timeout med 1,12 min tilbage.

Ud røg keeperen og forløsningen kom med scoringen med blot 4 sekunder igen til 7-7.

I overtiden, var der muligheder i begge ender, men hvem andre end Niklas Sahlman afgjorde kampen  i overtiden med sit 4.mål i kampen.

Jonas Risom, Strandby
Intens og tæt kamp. Vi giver stort set vores mål væk. Og vi ved hvad der skal arbejdes på. Vi knokler som en enhed og det betaler sig 4 sekunder før tid. En holdindsats fra alle mand! Vi får 1 vigtigt point med fra kampen.
Kampens spiller: sahlmann

Jarkko Rinne, Brønderslev
Bit “on – off” match for us. We did have a good start, but after that we had few minutes as we agreed, and then we forgot basics again and same happened until end of the game. Strandby was again good and dangerous, as we knew. We got two points but gave 1 point away.

Strandby – Brønderslev 7-8 (3-5, 2-2, 2-0, 0-1)
Strandby
Dennis Torp 2+1, Emil Kajgaard 1+1, Jacob Olsen 2+0, Kris Jensen 1+1, Nicklas Hoppe 1+0,
Jonas Johansen 0+1, Frederik Østervang 0+1
Brønderslev
Niklas Sahlman 4+1, Mathias Olesen 3+0, Ilmari Lehtinen 1+2, Johan Uppström 0+2, Richard Foltinek 0+1, Adam Pudich 0+1, Martin Remes 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.