Ligaens top 50: Nr.6-10

6. Daniel MacCabe, Benløse
Han er en af Danmarks bedste backer, og trods næsten et års pause grundet studie og udlandsophold, vendte han retur til slutspillet og var så dominerende som da han tog afsted.
MacCabe er selvskrevet til landsholdet han har fysik, er rolig med bolden, dygtig i pasningsspillet og kan både afslutte og lave assister.

7. Anders Kjær, Frederikshavn
Han holder bare højt niveau Anders Kjær, det er bare at lette på hatten for keeperen som har pensioneret sig selv fra landsholdet. Men uha han ville være en stærk kandidat til en VM trup! I DM finalen viste han endnu engang sit høje niveau. Benløse havde mange store muligheder, men at de blot lykkedes at lave 2 mål, siger ALT om Kjærs klasse. Tag lige en sæson mere tak!

8. Mike Trolle, Hvidovre
Ups, jeg havde faktisk glemt Mike Trolle i afstemningen, så han er sat ind uden en stemme. Men selv klart er han selvskreven til at være med. Trolle skiftede klub ved juletid og har ikke spillet siden da.
Trolle har været landsholdets førstevalg på keeperposten og når han spiller er han et studie i stærk fysik, motivation, tænding og enormt hurtige reflekser. Der er en grund til han har været på VMs all star hold

9. Jesper Roland, Benløse
Han ser så ubesværet ud når han bevæger sig på banen med bolden. Han ligner en rutineret herre på 30+ i sit spil, for han har i den grad blik for sine medspillere, og Roland ser åbninger eller skaber dem selv.
Seneste to sæsoner har han lavet 81 point, hvor de 53 er assister, han er bare en klassespiller.
Så er han blot lige blevet 22 år, han bliver en bærende spiller på det danske landshold hvis han vil i mange sæsoner.

10. Emil Brixager, Benløse
Det største målmandstalent der har været i mange år, og han har haft skarp konkurrence på pladsen, hvor han sammen med VM keeperen David de Fries har delt tjansen hos Benløse. Men da de Fries blev forfremmet til assistenttræner, så stod Brixager fast siden jul, og i DM finalen viste han hvilken fabelagtig keeper han er. At holde Frederikshavn nede på blot 1 mål i en DM finale, fortæller alt om hvor dygtig Brixager er.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.