Final4 2019: Frederikshavn (kvinder)

Placering: Nr.3 mellemspil vest

Træner: Jan Berggren

Vi er i år et hold der er blandet af meget unge spillere. Samt lidt ældre rutinerede spillere. Vi har spillet 3 kampe mod Aarhus indtil videre. Og de har været tætte. Så vores forventninger er at selvom vi er et forholdsvis ungt hold, vil vi gøre alt for at få pokalen med til Frederikshavn.

Vi vil gerne vise at vi skal tages seriøs som hold selvom mange af os ikke har prøvet så meget endnu. Men med den rette indstilling og arbejdsindsats vil vi gerne kunne spille med hvor det er sjovt.

Skal man holde øje med 3 spillere er det nemt at pege på de 3 rutinerede. Laura de fries. Annika bengtsson og Helle Grønbech. De er med i rigtig mange mål. Og er blandt de absolut bedste i Danmark på deres positioner. Men jeg synes også man skal kigge på vores unge spillere. Det er ikke sikkert de laver så mange mål. Men de arbejder stenhårdt i hvert eneste skift. Der er fremtid i alle sammen. De skal bare ha nogen flere kampe og noget mere rutine. Samt Moselund i målet. Det er ikke mange spillere der kan gå fra markspiller til keeper. Og gøre det så godt man også rammer landsholdet. Der er virkelig noget vilje, temperament og energi bag den hjelm.

Hvis vi skal vinde pokalen skal vi holde os til vores gameplan og vores spil. Vi skal ikke ud og opfinde en masse nye ting. Vi skal holde os til det der virker. Det simple. Det vi kan. Samtidig skal vi have det sjovt. Det er når vi har det sjovt vi spiller allerbedst. Og så vil en god opbakning også kunne hjælpe på det hele.

At lave et final4 synes vi virker som det helt rigtige. Der er mulighed for at lave en floorballfest som vi ser så mange andre gange. Eksempelvis ved finaler, landskampe, landsstævne og mere. Det er bare sjovere og spille kampe i en fyldt hal, kontra en halv tom hal en lørdag formiddag. Vi vil håbe på der er masser af mennesker der kigger forbi hallen i weekenden. Der blir garanteret god underholdning. Gode spillere, kampe, dueller detaljer og alt. Det er dygtige spillere på alle holdene. Så det kan kun blive godt. Samtidig håber vi på rigtig stor opbakning fra blackhawks. Vi så sidste år i finalen hvor meget der betyder at der er opbakning. Det giver lige den sidste energi.

Topscorer i ligaen

kampe mål ass point
Laura de Fries 12 31 25 56
Annika Bengtsson 11 23 22 45
Helle Grønbech 12 20 12 32
Katrine K. Andersen 11 12 5 17
Nanna Sørensen 3 7 6 13
Rebecca Christensen 10 2 4 6
Emmy Rose Ingleton 12 5 5
Julie Wilster 12 3 3
Malene Fuglsang Torp 10 3 3
Selvmål 3 3
Lærke Maigaard 11 2 2
Matilde Toldbod 11 1 1
Laura Anderson 6 1 1
Straffe i SV 1 1
Madeliene J. Jacobsen (G) 12 1 1
Tascha Fuglsang 11 1 1
Sara Wilster 12 0
Stine Moselund  (G) 11 0
Ida Bojer Fuglsang-Thomsen 4 0
Mia Dahl 1 0

floorball anikka bengtsson

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.