Podcasts med floorball

Der findes en del podcast med floorball, men herfra vil jeg gerne anbefale tre.

I Danmark er der mig bekendt kun en, nemlig dansk floorball podcast. Så lyt med når Henrik Wærum Høgh fortæller og har interviews.

Så er der to svenske podcast der holder niveau.

Den første er innebandypodden, som nok kredser om om svensk floorball, men som også snakker om emner som er relevante for dansk floorball. Blandt andet snakker de i det seneste afsnit om hvilke krav der kunne være på en elitelicens.

Så er der den fremragende innebandysurr, hvor der igen snakkes en del om ligaen i Sverige men der er meget at tage med i forhold til danske forhold. I seneste afsnit snakkes der en del om IFFs tanker om at ændre trupstørrelse og spilletid.

Fælles for de to podcast fra Sverige, er at der bliver skrevet en del på twitter fra de to, men også for andre. Hvor twitter herhjemme er småt, så har svenskerne i den grad taget det til sig, og skal du have nyt, synspunkter eller andet. Så er twitter stedet du skal være.

Dansk floorball podcast er på twitter, men her er der fra andre meget lidt interaktion. Så kom på twitter og bland dig i debatterne.

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.