Copenhagen – Benløse 3-5

A game of two tales blev til dagens tilskuere vidne til da Copenhagen tog imod Benløse.

Copenhagen har vist fin form på det seneste og da for 3 uger siden havde Rødovre presset med en 3-0 føring inden de endte med at tabe 3-5.

Copenhagen kom stærkt ud igen til denne kamp og anført af en sprudlende Nikolaj Parbo og Christian Holmsten så fik Benløse kam til deres hår.

Gæsterne havde den tidligere landsholdsforward Jacob Bøge med, han var dog rykket ned som back.

En tæt første periode endte med 1-0 føring til hjemmeholdet og de fik mere medvind da de efter 1.11 min af anden periode øgede til 2-0 og et par min efter blev den også 3-0 til hjemmeholdet.

Samme stilling havde Copenhagen som sagt for 3 uger siden og det blev igen dagens gæster der kom stærkt igen.

Jesper Roland er en klassespiller og som center er han en af Danmarks bedste og på 30 sekunder fik han bragt Benløse back in the game med to assister.

Inden da havde Copenhagen formået at holde Benløse fra at score i 28 min og på 30 sekunder var Benløse med igen.

3-2 inden sidste der fortsætte Benløse mens Copenhagen gerne ville men ikke kunne trods mulighederne.

Anført af en stærk førstekæde gik Benløse med to scoringer på 47 sekunder til 3-4 og slutteligt scorede Mathias Glass med sit 3 mål i kampen til 3-5 i tiden 45.22.

Copenhagen trykkede på og havde i slutningen mulighed med et powerplay hvor de spillede 6 mod 4. Benløse red stormen af i en hektisk slutfase, hvor Copenhagen må ærge sig over at være nær ved, men igen måtte se sig besejret.

Mathias Hacke, Copenhagen:
Vi misser alt for mange 100% chance for at vi skal vinde den her kamp. Vi har meget godt styr på dem men igen så får vi lavet nogle personlige fejl som vi bliver straffet på.

Præstationen er helt ok og perioderne hvor vi spiller som vi vil bliver længere og længere så pilen for holdet går stadig op.
Vores unge spillere gør igen en god kamp og de går fremad i sin udvikling hele tiden. Rasmus Engelhardt er meget stabil i mål og tager det han skal der er ikke meget han kan gøre på målene vi lukker ind idag.
Vores angrebsspil skal vi arbejde videre med der findes der stadig masser med plads for forbedring men der er stadig masser med tid før slutspillet starter.
Dommerne gør en god kamp også fast der blev en skade og man fik skifte ind en ny dommere, der var plads for dialog og man holdt en god linie igennem hele kampen. Vi har haft det her dommerpar to gange nu begge gange har vi tabt men de har en god fornemmelse for spillet og de følelser der en gang imellem kommer til udtryk hvor de er dygtige til at få spillerne til at falde til ro igen og fokusere på det de kan påvirke og de gør det uden at være arrogante eller aggressive og hvor det er lige for begge holdene.

Copenhagen – Benløse 3-5 (1-0, 2-2, 0-3)
Copenhagen
Nikolaj Parbo 1+1, Christian Holmsten 1+1, Jonathan Carlsen 1+0, Magnus Møller 0+1
Benløse
Mathias Glass 3+0, Jesper Roland 0+3, Daniel Nygaard 1+0, Mark Bek 1+0, Simon Møller 0+1, Milan Adam 0+1

cropped-blog-floorball-vm-kval-2018-lauridsen-skov-roland-nygaard.jpgengelhardt fri copenhagen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.