Optakt ligakampene

Benløse – Vanløse
Hjemmeholdet fremstår som store favoritter til kampen, de har nogle rigtig stærke esser men ligeså har de en del unge spillere, der skal vise deres niveau og udnytte den spilletid de får meget af.

Vanløse smed en sejr mod Brønderslev, hvor en 4-1 føring endte med nederlag på 6-8. De har noget at bevise og vil komme med energi. Et afgørende moment for Vanløse vil være at vise for hinanden at de kan holde tempo og at kampen var en smutter.

Hvidovre – Brønderslev
Brønderslev viste moral og fik vendt et truende nederlag til sejr da de vendte 1-4 til 8-6 til sejr hjemme over Vanløse! Kan de gentage succesen og hente point igen?
Hvidovre har nok bidt mærke i den kamp og at to væsentlige årsager til Brønderslevs sejr var at klubben havde hentet rutine frem fra gemmerne, men er alle rutinerede med i udekampen? Det andet aspekt er at Vanløse tabte moment og tempo da de kom foran.
Hvidovre skal vise de kan holde højere tempo og afvise deres nordjyske modstandere.

Sunds – Frederikshavn
Topkamp mellem de to hold der begge har ambitioner om en DM finale kan kun blive en fornøjelse. Sunds har allerede tabt 2 kampe i sæsonen til Rødovre og Benløse i overtiden. Kampen mod Benløse var dog med en decimeret trup.
Så det er topmotiveret hjemmehold der tager imod rækkens tophold. Frederikshavn med det unge hold, har vundet alle 4 kampe og topper dermed ligaen.
Frederikshavn skal visse at de er topholdet og snuppe tre point.
Toppen i ligaen kan blive særdeles tæt og med hvad der ligner 4 jævnbyrdige hold i Sunds, Frederikshavn, Rødovre og Benløse, så kan en ekstra hjemmebanekamp i slutspillet være afgørende. Derfor er de her kampe vigtige og Frederikshavn kan med en sejr slå et hul til Sunds.
Sunds er dog godt kørende hjemme mod Frederikshavn, som sidst vandt  i Sunds i sæsonen 2014/15!

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.