Sunds – Rødovre 4-8

Det blev en en tæt og velspillet topkamp i Sunds da Rødovre kom på besøg. Det er to af de mandskaber der kan stå i en DM finale, så der var mere på spil end blot de tre point.

Tilskuerne blev vidne til en sværdig kamp, hvor de to keepere viste høj klasse, det er ikke til at se Mike Trolle har været væk en sæson, men von Enckevort i Sundskassen holdt samme høje niveau.

Det blev hjemmeholdet der åbnede kampen ved den elegante spilfordeler Andre von Enckevort der normalt laver mange flere assister end mål. Oplægget kom fra Sunds helt store profil Søren Holm der viste hvilken fremragende spiller han er, og var med i alle 4 Sunds mål.

10 sekunder førte Sunds, så slog farlige Andreas Kleczewski til, sniperen der lavede 3+1 i dagens kamp fik udlignet.

Søren Holm bragte igen Sunds foran, men Rødovre svarede igen kort efter til 2-2 og igen Kleczewski med målet!

Rødovre spillende træner Niklas Nordh har været en gevinst for Rødovre, og han bragte Rødovre på 2-3 i tiden 18.47, så det var Rødovre der gik til pause med føring.

5 mål i en livlig første periode, det fortæller om to mandskaber med kvalitet der vil skabe noget frem for at passivt afvente, specielt Rødovre har fået bygget på med Nords tilstedekomst.

Sunds fik udlignet da de udnyttede et powerplay til 3-3 og da Søren Holm så bragte Sunds foran 4-3 halvejs i kampen i den fortsat særdeles velspillede kamp, så kunne det ligne afgørelsen.

Men igen slog Rødovre til igen med det samme, 36 sekunder havde Andreas Kleczewski udlignet.

Afgørelsen?
Sunds fik deres første udvisning, den udnyttede Rødovre prompte, 10 sekunder skulle de bruge så havde målfarlige Jeppe Juhl bragt gæsterne på 4-5.

Den stilling var hvad de to mandskaber gik ud til, da sidste periode skulle spilles, og da Jeppe Juhl efter små 3 min af kampens sidste periode scorede til 4-6 på oplæg fra unge Rasmus Scherlund, så skulle Sunds frem. Det skabte plads og Rødovre var effektive på de muligheder der kom, og hurtige Nicolai Børner kunne lukke kampen med 2 mål.

En herlig kamp, der lover godt for sæsonen.

Rødovre manglede den solide Emil Odfeldt, ellers var begge mandskaber med stærkeste opstilling i en kampe der for det meste blev kørt med 2 kæder.

Sunds
Ligaholdet tabte 4-8 i går til et stærkt Rødovre-hold, der straffede en svag Seahawks-defensiv. Sunds kom ellers foran i hele 3 omgange, og var god på bolden i store dele af kampen. Men man fik aldrig taget rigtigt fat, og så spillede man med alt for stor risiko, hvor mange mislykkede tværpasninger og skud ind i en Rødovre-mand blev straffet prompte. En skidt indsats af ligaholdet der ikke havde deres dag, og man havde et meget lavt bundniveau. Dog kan man tage mange gode momenter med til næste kamp, da man egentlig spillede lige op med Rødovre i lang tid.

Rødovre træner Niklas Nordh
Matchen är tight och vi följs åt med Sunds genom två perioder.
Vi har stundtals problem med att stoppa deras kontringar men ju längre matchen går desto bättre kontroll har vi.

Vi spelar tillslut väldigt kontrollerat och straffar Sunds med effektivt spel.

Spelare som utmärker sig idag är Nicolai Børner som gör en stort jobb i defensiven och får göra två mål.
Likaså gör Mike Trolle en solid insats i målet samt Andreas Klezcewski som återigen gör 3+1 och är en starkt bidragande orsak till vår seger.

Sunds – Rødovre 4-8 (2-3, 2-2, 0-3)
Sunds
Søren Holm 2+2, Mikkel Skov 1+1, Andre von Enckevort 1+0, Simon Lauridsen 0+1
Rødovre
Andreas Kleczewski 3+1, Jeppe Juhl 2+1, Niklas Nordh 1+2, Nicolai Børner 2+0, Jannik Trolle 0+2, Rasmus Scherlund 0+1, Jannik Dalkvist 0+1

blog floorball rødovre

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.