En stærk U17 årgang? del 2

Indlægget om den stærkeste U17 årgang nogensiden?, ja det fik en del til at tage fat i mig og sige, nixen bixen, der tager du helt fejl.

Det kan de såmænd sagtens have mere end ret i, for hvordan måles dette!

Udgangspunktet herfra var baseret på de spillere der var med i final4 men faktisk ligeså fra de to kredse, med specielt Sunds og Copenhagen.

For løber jeg spillerne igennem fra de 6 hold, så er der mange spillere, der er i ligasammenhæng, og målt på antal, tror jeg ikke det er set tidligere, om end jeg ikke har lavet data på dette.

Strandby/Elling var i finalen, og spiller ikke liga med deres 1.hold, men de drenge formåede at afvise Sunds der ikke kom med til slutspil, trods en stribe af spillere der allerede er på U19 landshold og med på ligaholdet, og ligeså har Copenhagen en del spillere med i deres U17 trup, der er med i ligasammenhæng.

Så vil fastholde min pointe, der har aldrig været så mange dygtige U17 spillere som der er i dag.

Der hvor det faktisk bliver mere interessant, er hvor mange spillere der kommer op på A-landsholdet, det siger lidt om hvor stærk en årgang kan være.

For kigger jeg ned over de trupper der har været med til U19 VM, så er det at se på to parameter, hvor mange får debut på A-landsholdet og hvor mange kommer endeligt med til et VM.

Så er årgangen der var til VM i 2005, den der har haft flest spillere med til et efterfølgende VM

U19 VM  VM, hvem kom med til A-VM
2001 6
2003 4
2005 8
2007 6
2009 4
2011 3
2013 4

Så må vi se om de der er U17 i dag, hvordan det ser ud på sigt, hvor mange herfra når det helt store mål der hedder A-VM.

blog floorball copenhagen

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.