De fortjener ros

Under DM finalen i U17 lyttede jeg med på streamingen mens der blev lavet køkken.

På et tidspunkt siger den ene kommentator, jeg syntes vi skal sige tak og rose stream team, for at stille op gang på gang til dette og andre kampe. I står bare der bag kamera og teknik og er ikke synlige, men I fortjener ros.

Godt sagt Jens Hagbarth, for det de laver fantastisk, så herfra kæmperos.

Ligeså er en af personerne bag stream team, ligeså ham der laver den eneste floorball podcast, nemlig Henrik Værum Høgh, og han har faktisk lavet 30 stykker i denne sæson, og i den seneste, der havde han da lige fået trænerne fra Final4 U17 til at kommentere på kampene.

Stærkt arbejde igen så lyt med her.

Til de 4 kampe der blev streamet i weekenden til final4 i U17, var der over 1.000 visninger på 3 af kampene, det er mere end godkendt!

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.