Århus i ligaen

Oprykkerne fra Århus blev en overraskelse i denne sæson, men det blev kun til denne sæson, da holdet først og fremmest endte på en plads til at spille om play off, da de blev nummer 9 i ligaen.

Men da ingen ville møde dem, så var Århus sikret en plads, men klubben valgte selv at trække holdet, og angav at spillermaterialet var spinkelt og træningskulturen skulle forbedres.

I optakten her på siden til sæsonen, der havde jeg mine tvivl om Århusholdet og jeg skrev bla.

Truppen har ikke de kendte navne, men Vinoth Sivapalan er en dygtig spilfordeler og i Nicklas Perto har Århus en giftig afslutter. Det bliver to vigtige brikker der skal tage ansvar! Så er der Uffe Simonsen på 42 år! Han var den store helt i play off.
En spille hos Århus som er gået lidt under radaren er Daniel Bendixen der er anfører hos dem, den 24 årige spiller har mange kvaliteter og kan blive en overraskelse i denne sæson.

Århus kommer til at danse omkring nedrykningsstregen, holdet kommer fra anden division, og vil i starten sikkert begå mange dumme fejl der koster. Kan de holde moralen og arbejde videre og komme op i tempo, så ser det interessant ud, for der er altid spillere på et hold der løfter sig, og viser de har liganiveau.

Århus lagde ud med nogle gevaldige nederlag i ligaen, men det var en del af planen, at forsøge at turde komme frem på banen, og det var ikke mod de gode hold at point skulle hentes, så godt set af træner Lars Skytte at turde dette, fremfor at spille pindsvinebold og tabe mindre.

I det hele taget stor ros til Lars Skytte for at få det ud af sæsonen han gjorde, det er solidt arbejde.

Århus kom godt med i kampene, og de henter 3 gode sejre på hjemmebane, og de gør en god figur i flere af kampene, hvor de ikke bliver spillet ud af brædtet. De har tre kampe mere, som de blot taber med 2 mål.

Det er godkendt.

Forskellen på spillernes niveau på holdet var stort, det blev Nicklas Perto og Vinoth Sivapalan der trådte i karakter og trak det store læs, stærkt af begge spillere at lave så mange point.

Men der var andre der var værd at bide mærke i.
Eduards Sture kunne afslutte med power udefra, Daniel og Andreas Bendixen fik vist sig fint frem og stærkt af rutinerede Uffe Simponsen at lave så mange point.

Århus kneb med at kunne mønstre samme kæder til hver kamp, og det koster når kortene skal blandes gang på gang og når der er så stor forskel i niveau i truppen.

Århus var et fint bekendtskab, men de tager turen ned. Forhåbentlig med gode træninger til følge, så vi ser dem i ligasammenhæng igen.

IMG_1257

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.