Optakt DM semifinalerne

Leave a comment

29/03/2018 by Steen Houman

Sunds og Rødovre har ryggen mod muren, begge hold er nede 0-2 i serien, og begge skal vinde, hvis de ikke skal ryge ud, og dermed have en DM finale med Benløse og Frederikshavn.

Rødovre har tidligere præsteret at vende 0-2 til 3-2 i en serie, det skete i den dramatiske DM finale serie i sæsonen 2013/14 hvor Rødovre tabte de to første kampe med 2-5 og 2-4 inden de skiftede taktisk til den tredie finale. Ligaens dengang nogen af de stærkeste backer Eklund og Erichsen havde spillet kæde sammen hele sæsonen, men til denne 3.finale ændrede de, og efterfølgende vandt Rødovre serien og DM, over Benløse som var i deres første DM finale.

Men det bliver svært for Rødovre, de scorer ikke mange mål, 6,2 mål i snit per kamp lavede de i grundspillet, og når Frederikshavn snittede 12 mål i snit per kamp i grundspillet, så er recepten klar.

Rødovre skal holde farlige Frederikshavn fra at have bolden for meget og lave mål.

I de to første semifinaler, lavede Frederikshavn 7 mål i begge kampe, så Rødovre har stækket offensiven, men de skal også lave flere mål.

Det tegner til en Frederikshavn sejr og exit Benløse.

Sunds matchede Benløse noget bedre i deres semifinale, 1-3 og 7-8 blev de to første kampe, og på hjemmebane foran det altid entusiastiske hjemmepublikum, vil de lokale helte gør deres for at tvinge kampen ud i en fjerde og afgørende kamp.

Sunds har slået Benløse hjemme de seneste to år i grundspillet, så de har noget at have deres optimisme i, men Benløse vandt dog i Sunds med 5-4, da de to hold mødtes i slutspillet sidste sæson.

Sunds har to kæder, mens Benløse har tre, det kan igen blive afgørende i de sidste ti min af kampen, om Sunds har kræfterne til at klø på, for det kan kun blive en intens og livlig kamp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogstats

  • 755,394 hits
%d bloggers like this: