Entre?

Det bliver til en del kampe på en sæson i forskellige klubber i ligaen. Interessant er det at nogle klubber kræver entre og andre ikke.

Jeg undrer mig egentlig, hvorfor bruge tid og penge på at opkræve entre, som i øvrigt nogle steder kan være udfordret, for hvad siger reglerne om at du må tage entre, i en hal der gratis er steget til rådighed.

Som klub ville jeg hellere se på hvordan kan jeg egentlig tjene penge på den ligakamp der vises, fremfor at kræve entre!

Klubbens egne medlemmer, er ofte de fleste der kommer og ser kampene, og de kommer gratis ind, så der kan ikke være den store indtægt at hente.

I stedet for at åbne op, og lade også nysgerrige komme ind, så ville det være bedre.

Hvad kan der så tjenes penge på.

Mange steder har klubben lidt salg af kaffe og andet, og har du børn med, som jeg ofte har, så bliver der handlet.
Nogle klubber laver andre events som at gætte resultater og andre konkurrencer, og har jeg ikke skulle ligge entre, så vil jeg da gerne smide penge på dette, og det ville klubbens medlemmer ligeså.

Så der kan snildt være flere penge at hente, ved at droppe entre, og se på muligheder for at tjene penge.

Ligeså er det en god måde at lade de forskellige konkurrencer være sponsoret af xx, og da min ene søn vandt chokolade sponsoreret af hvem det nu end var, så var han i den grad hooked på at vi skulle afsted igen.

Så kære klubber, drop entre, og tjen penge på andre ting der involvere de der kommer og ser kampene, så de faktisk får en god oplevelse.

I den ene kvartfinale der blev spillet, kostede det 50kr at komme ind, der var 15 tilskuere?

Nuvel, det er da 750kr i klubkassen, men når du skal ud og sælge til sponsor, hvad virker bedst, at kunne fortælle vi har 15 tilskuere, eller at vi har 100 tilskuere, og at vi får promoveret dig som sponsor.

Der er en fin podcast, om en fodboldklub, der har droppet entre og lidt om hvorfor de har gjort dette, så lyt med her.

Vælger I som klub stadig at tage entre, så forventer jeg altså noget mere end bare at se kampen.

 

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.