Sunds – Skanderborg

Det er Sunds unge sammenspillede hold mod Skanderborgs rutinerede mandskab.

Ingen tvivl om at Skanderborg kan spille på et højt niveau, men de har ikke samme tempo som Sunds.

En afgørende faktor for kampen bliver hvem der får mest boldbesiddelse, for ingen tvivl kan de kloge spillere hos Skanderborg, få tempoet ned og få lov og styre spillet, så er de farlige, de har en lang række profiler der i den grad er kampafgørende.

For Sunds handler det omvendt at kunne sætte tempo og gøre ondt på Skanderborg på den måde. Sunds er holdet der er mest sammenspillet og sidste sæson var Sunds for første gang i en DM semifinale, og det er noget de har kvaliteten til at gøre igen.

Denne kvartfinale, er gentagelse af sidste sæsons kvartfinale hvor Sunds og Skanderborg mødtes, her vandt Sunds med 3-0 men med 4-3, 7-3 og 5-4.

Det kan blive tæt, afgørende bliver hvem der sætter tempoet i kampen, og så om Skanderborg kan stække uhyre farlige Mikkel Skov.

En nøglespiller hos Skanderborg bliver deres keeper Jimmy Graversen, som har stået en rigtig god sæson og vist højt niveau, stærkt af ham.

Mathias Nordmand, Skanderborg
Jeg forventer, at det bliver en hård serie, hvor der ikke bliver lavet mange mål. Sidste år fik vi også Sunds, hvor vi ikke havde succes med at lukke deres offensiv ned. Hvis vi derimod ser på de kampe vi har spille mod dem i år, har de været tætte, og vores defensiv har fungeret.
Det bliver derfor afgørende for os, at vores defensiv er stærk.
Lykkes det skal det nok blive en tæt serie.

Mikkel Skov er en af Danmarks bedste spillere og er farlig hver gang, han har bolden.
Søren Holm har et godt overblik og er en dygtig playmaker.
Simon Lauridsen er en dygtig spiller som kan lidt af det hele, han kan både være oplægger, men bestemt også score mål. Sunds første angrebskæde er generelt utrolig stærk.

Peter Hug, Sunds
Jeg forventer kampe med høj intensitet og kvalitet. Vi er forberedt og alle mand yder og holder sig til gameplanen.
Vil ikke nævne 3 spillere, men Mathias Christoffersen skal anerkendes for at producere point.
Holdet generelt er meget homogent.

 

 

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.