Danmark – England 16-0

Sådan Danmark, spillet flød, der var bevægelighed og langt mere fart i pasningerne, og England blev henvist til en statistrolle i en temmelig ensidig kamp.

Danmark havde valgt st blande kæderne lidt, og så kom truppen med den første kamp i benene og den erfaring rigere.

Danmark tog dirigentstokken fra første fløjt og Danmark lavede faktisk en del rigtig gode mål, hvor de bravt kæmpende englændere blot kunne stå og kigge på når hurtige førstegangsafleveringer endte med danske scoringer.

Do you know Stefan Hedorf?
Det spørgsmål fik jeg for et par år siden, da jeg på et kursus  havde et par spillere fra det engelske floorballlandshold.
Jo jeg kendte godt Hedorf var mit svar dengang, og til det svarede de noget i retning, he is good, we coudlnt control him.

Efter dagens kamp var der vist flere danske spillere, som englænderne kunne sige det samme om, for Lukas Eldholm, Mikkel Skov, Jesper Roland og man of the Match Mathias Glass, satte alle et effektivt aftryk på kampen.

England er på niveau med Østrig, og hvor Danmark mod Østrig spillede for langsomt og stereotypt, så var der et helt andet flow i det danske spil, og det fik England at føle.

Vel var de fire ovenstående spillere gode på dagen, men det handler om at hele truppen arbejder og kan sætte tempo, og den del lykkedes.

I hvert fald de første 40 min hvor Danmark førte med 13-0, herefter slækkede Danmark grebet om kampen og scorede blot 3 mål i de sidste tyve min.

Danmark skabte mange chancer, og grundlaget blev lagt ved at pasningsspillet var godt og der var stor bevægelighed hos spillerne. Faktisk præsterede Danmark 60 afslutninger på mål i hele kampen, det er klasse. Mod Østrig var tallet 28!
Så jo det danske spil løftede sig.

For Mathias Glass,  Jannik Dalkvist, Kristoffer Handgaard og Mark Bek var der alle tale om deres første seniorlandskampsmål. Tillykke.

I morgen gælder den afgørende kamp mod Spanien, har tabt 13-0 til Norge, men Spanien står med gode kort på hånden for at kvale med til VM, som en af de bedste treere fra puljen, så de vil give den gas mod Danmark.

En dansk sejr vil sikre VM!

Highlights fra kampen kan du se her

Danmark – England 16-0 (7-0, 6-0, 3-0)
Skud: 60-9 (18-1, 23-4, 19-4)
Mathias Glass 1+4, Mikkel Skov 1+4, Jesper Roland 3+1, Lukas Eldholm 3+1, Esben Køhler 1+2, Jesper Schmidt 2+0, Frederik Kobberup 1+0, Mathias Bust 1+0, Jannik Dalkvist 1+0, Kristoffer Handgaard 1+0, Mark Bek 1+0, Daniel Nygaard 0+1

Husk du kan stemme på hvem der skal være månedens spiller i ligaen, du har 8 stemmer at gøre godt med

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.