Danmark nummer 9. ved VM

Dermed slutter Danmark en plads bedre end ved VM for to år siden, og for landstræner Martin Lytje er det dygtigt trænerarbejde, for Danmark manglede et par profiler til dette VM i form af Michell Jensen, Annika Bengtsson, Caroline Christoffersen og Martina Mörch.

Men godt at se at bredden blandt de bedste er der, og nye kan steppe ind.

Danmarks sidste match var mod Tyskland, som vi tabte til i straffe ved VM i 2015, og tyskerne kom da også på 0-1 på et flot skud i krydset fra en af deres backer.

Tyskerne startede godt, men stille og roligt fik Danmark greb om kampen, og da Danmark havde frislag ude i siden, snorsov det tyske forsvar, Laura de Fries trak sig fri og stod fri foran mål, og hun svigtede ikke og klappede til første gang så stod den 1-1.
2-1 målet var godt sammenspil mellem Di Nardo og Emma Vistisen, igen var det Emma der fandt VMs all time mest scorende spiller.

I anden periode kom Tyskland igen frem til flere gode forsøg, men Sara Lund stod igen brilliant, og da Laura de Fries igen var hurtig i sin afslutning, var det kun overliggeren der reddede for Tyskland.

Men det blev 2-2, da en ny tysk back igen trykkede af udefra og så var det helt lige inden sidste periode.

Danmark havde kørt to kæder, og i anden periode havde Mathilde Lundberg byttet med Line Lauridsen, og hun skulle få en hovedrolle, VM debutanten fra Copenhagen viste overblik og fandt Nanna Sørensen der igen viste VM klasse og bom stod den 3-2, og senere var det lige omvendt med Nanna Sørensen til Mathilde Lundberg.

Tyskland fik reduceret til 4-3 og da Cecilia Di Nardo fik en udvisning til slut så lurede udligningen, men et dårligt udnyttet powerplay sikrede at Danmark vandt 4-3 og dermed er nummer 9.i verden.

En fantastisk præstation af hele holdet og teamet bag.

Tillyke

Reklamer

One comment

  1. Hi Steen, what do you say on the current Slovakian’s floorball results? Some years ago, you made an interview with Lucia. Have nice day. Jan

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.