Dansk sejr i åbningskampen

Leave a comment

01/12/2017 by Steen Houman

Set isoleret på resultatet 11-2, så var der ikke noget at komme efter, det blev den sikre sejr til Danmark over VM debutanterne fra Thailand.

Men Danmark havde ligeså en del debutanter med i truppen, og der var noget usikkerhed at spore i det danske spil, og først i tredie periode virkede det danske spil til at have et godt flow.

Thailand kæmpede hvad de kunne, men Danmark var et niveau over, og når de hurtige pasninger blev sat på tværs af banen hvorDanmark rykkede fremad, så splittede det forsvaret hos Thailand.

2-0 efter første periode gav ro, men en scoring efter tyve sekunder i anden periode gav igen uro, og det danske forsvar er set bedre, men to hurtige scoring til 4-1, knækkede Thailand, og i tredie periode trak Danmark fra.

Anfører Cecilia Di Nardo gik forrest i sejren, men der var gode præstationer fra Anne Sofie Thaarup, Emma Vistisen og Nanna Sørensen ligeså, og så var Sara Lund i målet bare for god for Thailand, som optimistisk skød meget.

Næste kamp er lørdag aften mod Japan, og her skal Danmark vise det spil de viste i tredie periode mod de løbeglade asiater, som teknisk ikke er på Danmarks niveau

Danmark er i gang ved VM med en sikker sejr.

Du kan se highlights fra kampen her

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 731,424 hits
%d bloggers like this: