Dansk sejr i åbningskampen

Set isoleret på resultatet 11-2, så var der ikke noget at komme efter, det blev den sikre sejr til Danmark over VM debutanterne fra Thailand.

Men Danmark havde ligeså en del debutanter med i truppen, og der var noget usikkerhed at spore i det danske spil, og først i tredie periode virkede det danske spil til at have et godt flow.

Thailand kæmpede hvad de kunne, men Danmark var et niveau over, og når de hurtige pasninger blev sat på tværs af banen hvorDanmark rykkede fremad, så splittede det forsvaret hos Thailand.

2-0 efter første periode gav ro, men en scoring efter tyve sekunder i anden periode gav igen uro, og det danske forsvar er set bedre, men to hurtige scoring til 4-1, knækkede Thailand, og i tredie periode trak Danmark fra.

Anfører Cecilia Di Nardo gik forrest i sejren, men der var gode præstationer fra Anne Sofie Thaarup, Emma Vistisen og Nanna Sørensen ligeså, og så var Sara Lund i målet bare for god for Thailand, som optimistisk skød meget.

Næste kamp er lørdag aften mod Japan, og her skal Danmark vise det spil de viste i tredie periode mod de løbeglade asiater, som teknisk ikke er på Danmarks niveau

Danmark er i gang ved VM med en sikker sejr.

Du kan se highlights fra kampen her

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.