Frederikshavn – Copenhagen 9-4

Leave a comment

19/11/2017 by Steen Houman

Copenhagen drog nordpå med en overtidssejr i bagagen med Rødovre, og nu skulle gæsterne se hvor de stod, mod Frederikshavn der kan lide at køre i højt tempo og med tre kæder.

Det blev igen en god kamp for Copenhagen men to scoringer på 1 minut i 3.periode knækkede Copenhagen, da hjemmeholdet gik fra 5-4 til 7-4.

Inden da var det en tæt første periode, hvor Copenhagen spillede klogt mod et offensivt hjemmehold og 1-1 men med 2 scoringer i de sidste 2 min af første periode på bla. Jonathan Velgaard der spiller rigtig godt for tiden, ja så var det 3-1 inden anden periode.

Da Jesper Schmidt øgede til 4-1, så var det på mange måder en test for Copenhagen, ville de knække, eller kunne de komme igen?

De unge drenge fra Copenhagen kløede på og fik på en god anden periode vist deres kvaliteter, og da de ligeså udnyttede kampens første udvisning til scoring i powerplay ved Rasmus Lilleballe Poulsen, så var spændingen intakt inden de sidste tyve min af kampen med stillingen 5-4.

Men altid gode Niklas Juul var på plads til 6-4 og Jesper Schmidt fulgte op 66 sekunder senere, og så var Copenhagen knækket og kunne ikke svare igen, og så kunne målfarlige Andreas Glad sætte kampens to sidste scoringer.

Hjemmeholdet viste kvalitet og afviste Copenhagen, der omvendt kan tage meget positivt med fra kampen .

Copenhagen stillede med 8 spillere født årgang 1999 eller senere og Frederikshavn stillede med 7 spillere født 1998 eller senere, talentmassen i Danmark er der!

Frederikshavn – Copenhagen 9-4 (3-1, 2-3, 4-0)
Frederikshavn
Andreas Glad 3+0, Niklas Juul 2+1, Jesper Schmidt 2+0, Jonathan Velgaard 1+1, Kasper Kajgaard 1+0, Rasmus Larsen 0+1, Jonas Johansen 0+1, Rasmus Overgaard 0+1, Dennis Torp 0+1, Kim Høst 0+1
Copenhagen
Kenneth Danielsen 1+1, , Mikke Planteig 0+2 Jeppe Hove 1+0, Rasmus Lilleballe Poulsen 1+0, Victor Holmsten 1+0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blogstats

  • 730,481 hits
%d bloggers like this: