VM truppen

Så er truppen udtaget til dame VM i Slovakiet den 1.-9.december, landstræner Martin Lytje har udtaget sine 20 udvalgte spillere, der skal forsvare de danske farver.

Keepere
Sara Lund er det naturlige førstevalg, den 38 årige keeper er bare et niveau over de øvrige to der er med, men det er to unge keepere, der skal slås om hvem der på sigt kan blive Danmarks keeper nummer 1!
Så nok kan det blive til meget tid på bænken, men der er meget at lære fra et stort mesterskab

Backs
Her stiller Danmark med nogle særdeles rutinerede spillere, 6 backs er med, hvor de 5 af spillerne har været med til VM, og så er der 16 årige Kia Teildorf der debutere ved VM.
Maria Olausson er den centrale og bærende profil, 6 gange har hun været til VM, og hun er stærk defensivt og bidrager i den grad offensivt.
Hvirvelvinden Thaarup, og de to kloge spillere Katrine Andersen og Maria Helander er de der ligeså kan levere point fremme og som er gode i pasningsspillet.
Så er der Tanja Mørup, den lille terrier med vinderskalle, som arbejder stenhårdt for holdet og sikrer af bagude og rydder op for andre.

Forwards.
Offensivt stiller Danmark med et es som ingen af de andre hold kan matche i C og D gruppen til VM.
Cecilia Di Nardo er spilleren de andre hold frygter og som de skal dække tæt, Di Nardo kan ene kvinde afgøre kampene fro Danmark.
Det er et fantastisk våben at have, men for de øvrige angribere gælder det at de ikke blot kan give bolden til Di Nardo og forvente hun laver resten. De øvrige forwards skal vise kvalitet og deres værd.
Emma Vistisen bliver en nøglespiller, hun har målnæse, og hende er det at holde øje med, herefter er det at det bliver interessant hvem der stepper op!

Et er at levere mange point på den hjemlige scene, noget helt andet er internationalt
Line Lauridsen fra Copenhagen er en lille overraskelse at hun er med, men med det spil angriberen viste til 6 nationers, så er det mere end fuld fortjent hun er med. Hun har erfaring og 2 VM på sit CV, og hun er evig udfordrende opportunistisk i sit spil, og så kan hun holde på bolden og hun kan lave point.
Laura de Fries har potentialet til det store, hun er hurtig, kan gøre det uventede og kan afslutte, hun har 24 landskampe efterhånden, men det er hendes første VM. Hun kan få sit internationale gennembrud, med den speed kan hun gøre ondt på mange hold.

Mathilde Lundberg fra Copenhagen, med den pudsige teknik at hun ofte vælger ikke at bruge baghånden, hun gjorde et godt indtryk under 6 nationers, kan hun tage skridtet op?
Det samme gælder for unge Line Voldby der spiller i svenske Halmstad, en bevægelig spiller, kan hun vise sit værd internationalt under et VM.
Nanna Møller, Klara Fjorder, Carina Vestergaard og Theresa Møller er spillere med en del landskampe efterhånden. De skal vise de kan tage skridtet op, og levere på den store VM scene og være med til at lave de vigtige mål!
Simone Jørgensen er med til sit første VM, hun er dygtig, det har hun vist i ligaen, og hun kan mange gode ting, kan hun ligeså løfte spillet til et VM?

Danmark stiller med et stærkt hold, udfordringen er, hvem kan lave mål udover Cecilia Di Nardo og Emma Vistisen?

Samlet set har de danske forwards der er med til VM lavet 194 mål tilsammen, af dem har Cecilia Di Nardo lavet 113 mål!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.