Brønderslev – Skanderborg 7-6 (SV)

Brønderslev har manglet en fast træner siden Steffen Jensen stoppede, det har været spillerne selv der har kørt taktik og træningerne, men til dagens kamp, der havde Brønderslev en ny træner i boksen, endnu vides det ikke om det er for resten af sæsonen, men det var en effektiv debut!

Ny træner er Michell Jensen, og om det er første gang der har været en kvindelig træner i den bedste række i floorball ved jeg ikke, men siden ligaen blev landsdækkende kan jeg ikke mindes dette.

Hun fik en sejr i overtiden i debuten mod Skanderborg, som omvendt må spørge sig selv hvordan de lykkedes med at lukke Brønderslev ind i kampen.

For Skanderborg havde styr på kampen og de kom fra en meriterende sejr over Sunds for et par dage inden, så det lignede en sejr til gæsterne inden sidste periode, hvor stillingen var 2-5. Det efter en god anden periode hvor Skanderborg gik fra 1-1 til 2-5, hvor den tidligere landsholdsanfører Brian Nielsen viste høj klasse på sin gamle hjemmebane.

Comebacket blev startet med en scoring fra Kasper Jensen der har været god de seneste par kampe, assist leveret af Michael Andersen, spilleren med flest VM kampe for Danmark fortsætter sit imponerende comeback.

Skanderborg Esben Køhler øgede til 3-6, og landsholdsspilleren har været en særdeles solid spiller for østjyderne, og med små 10 min tilbage af kampen, så lå det ikke lige for med comebacket, men Michell Jensen fik spillerne til at knokle og da tjekkiske Jan Krejiciek fik reduceret til 4-6, så var næste scoring vigtig.

Det blev Michael Andersen der i den grad blev helten, Brønderslev tog timeout i tiden 58,21, og det gav pote med to scoringer signeret Michael Andersen, 45 år og still going strong stod han rette sted og så stod den 6-6 og overtid, det skal med at medspilleren med den præcise pasning ved begge scoringer var Sune Reinert, stærkt.

Det blev Kasper Jensen der med sin 6.sæson scoring blev helten for Brønderslev.

Skanderborg stillede med en smal trup, og så kan det knibe med luften, og det koster i en slutfase.

Brønderslev – Skanderborg 7-6 (1-1, 1-4, 4-1, 1-0)
Brønderslev
Michael Andersen 3+1, Sune Reinert 0+3, Jan Krejiciek 2+0, Kasper Jensen 2+0
Skanderborg
Esben Køhler 1+2, Brian Nielsen 1+2, Mathias Christoffersen 2+0, Tomas Havelka 1+0, Jesse Fortunato 0+1

blog floorball michael andersen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.