6 nationers damelandsholdet

Om et par timer spiller det danske landshold deres første kamp i 6.nationernes turneringen i Slovakiet, hvor 6 stærke nationer er gået sammen, om at lave et stærkt tilbud, til landene lige efter de fire stærke lande Sverige, Finland, Schweiz og Tjekkiet.

Ser vi på den seneste ELO verdensrangliste, så er de 6 hold placeret som nr.5-10 på ranglisten, så det bliver lige og lærerig opgør.

For landstræner Martin Lytje, handler det om at se spillerne an i de tætte opgør, så han kan vælge den trup, Danmark skal stille med til VM, der starter 1.december i Slovakiet.

Så der er meget på spil for Danmark, et er spillerne skal vise niveau, men omvendt er det også et fingerpeg om hvor står Danmark her en måned inden VM.

Danmark er i pulje med

Tyskland
Norge

I starten af året spillede Danmark 2-2 mod Norge, et hold vi har haft det svært mod. Tyskland spiller Danmark meget tætte opgør mod, og seneste tre kampe er endt med Danmark nævnt først 2-3 (straffe), 5-5 og 3-2.

Om Danmark bliver nummer 1, 2 eller 3 er ikke afgørende, det vigtige er spillerne viser sig frem, og at de kan være med internationalt, og at de byder ind i fællesskabet!

2 kampe
Senere i dag, spiller Danmark mod Norge, så to tætte kampe på en dag, her får Danmark i den grad testet bredden!

Det værste der kan ske er at Danmark slutte rsom nummer tre i puljen, så er der ingen kamp lørdag, og slutteligt en placeringskamp mod den anden gruppes nummer 3 om søndagen.

Slutter Danmark som nummer 1 eller 2 i puljen, så er det semifinale lørdag, og finale/bronze søndag.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.