Mike Trolle takker af (del 1)

I optakten til denne sæson i ligaen skrev jeg om en en stor profil, måske den største, ikke var at finde i sin klub i denne sæson.

Det var Rødovres Mike Trolle, der har valgt at stoppe karrieren til denne sæson, han har før barslet med stop for at vende tilbage, så hvem ved om han er tilbage i målet igen lige pludselig.

Mike Trolle er en af de største spillere der har været i floorballsporten herhjemme, og han er en af blot to danske spillere der har været udtaget til VM ALL STAR.

Han kan se meget afslappet ud inden en kamp starter, men når fløjten lyder, så er der tænding på, og trods sin store højde, har han en fysisk styrke, som gør han er ufattelig hurtig i målet og har en balance og stabilitet der gør han sjældent er ude af position.

Det er blevet til mangen en snak om floorball med keeperen, og han sagde da også ja til at svare på min spørgsmål, nu hvor han stopper.

Her kommer del 1, anden del følger imorgen hvor et par spillere og trænere sætter et par ord på Mike Trolle

Hvorfor startede du til floorball?
Der var en pædagog i den fritidsklub jeg dengang gik i, som hver torsdag spillede floorball med os inde i salen. Da jeg som 13-årig blev træt af fodbold, sagde han at jeg burde prøve floorball, og da jeg syntes det var sjovt, så valgte jeg at give det et forsøg.

Kan du huske din første træning?
Ja det kan jeg godt. Det var ude i Frydenhøjhallen på Hvidovres U15 hold.

Var du på mål fra start af?
Jeg fik lige en træning i marken, ugen efter var der træningskamp, og så kaldte træneren os sammen og forklarede at sidste års målmand ikke var der mere, og spurgte derfor om der var nogle der ville prøve at hoppe i keepertøjet. Jeg var tit målmand i fritidsklubben, og det lå derfor lidt i kortene at det skulle prøves af.

Du fik debut i ligaen for Hvidovre som 16-årig, hvad kan du huske fra din debut, hvilke keepere i ligaen gjorde indtryk på dig dengang
Det var ret stort for mig dengang, og jeg kunne godt mærke at der var et stort spring fra junior til seniorbold. Det krævede noget tilvænning, men følte mig bestemt klar og dygtig nok til at tage skridtet. En målmand der gjorde indtryk på mig var Esben Larsen, når det kørte for ham var han jo hamrende dygtig, men det der skilte ham fra andre var hans udstråling i målet, det lå på vippen til at være arrogant, men det var tydeligt at modstanderholdet godt kunne fornemme at det var hans mål.

Du skifter til Rødovre, hvorfor?
Som beskrevet i sidste spørgsmål, så fik jeg debut på ligaholdet i Hvidovre, men jeg følte ikke på ét eneste tidspunkt i løbet af min tid på Hvidovres 1. hold, at jeg var tæt på at være første målmand. Der var en træner som ikke troede fuldt ud på mig, og som desuden kørte en metode med at han vidste hvem der skulle stå de næste 10 kampe… for mig var det bare ikke brugbart, og heller ikke hvad der var blevet sagt inden sæsonen.

Jeg vælger at foretage et skifte til Rødovre som flere gange havde spurgt, og hvor der spillede nogle som jeg kendte privat. Jeg kan huske at det var et svært skifte… Det var jo lokalrivalerne, og der var da også et par stykker af spillerne som jeg bestemt ikke kunne lide da jeg var på Hvidovresiden, men det ændrede sig heldigvis 😊

Den tro som Hvidovre ikke havde på mig, den havde Rødovre, og jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke frydede mig lidt da vi vandt DM-guld i mit første år hos Rødovre…

U19 VM, du er med til at rykke Danmark op efter nogle tætte kampe, hvad husker du fra det VM?
Jeg husker det hele… en vanvittig fed oplevelse med nogle super hyggelige gutter som kulminerede til sidst med en guldmedalje og en all-star plads sammen med Kenneth Danielsen og Claus Nisbeth.

Favorit hold, sæt dit hold med 2 kæder med danske spillere?
Jannik Trolle – Marko Krogsgaard – Jakob Andersen – Stefan Hedorf – Niklas Juul

Claus Nisbeth – Daniel Mac – Emil Kristensen – Brian Jensen – Andreas Glad

Hvis du vil læse tidligere indlæg om Mike Trolle så er der et par links herunder

https://floorballnyt.wordpress.com/2016/11/18/runds-om-vm-spillerne-mike-trolle-rodovre/

https://floorballnyt.wordpress.com/2014/12/15/floorball-mike-trolle/

https://floorballnyt.wordpress.com/2017/06/29/jesper-schow-en-giftig-sniper-takker-af/

https://floorballnyt.wordpress.com/2017/01/24/en-snak-med-afgaende-landstraener-jens-orhoj/

https://floorballnyt.wordpress.com/2017/01/05/de-10-bedste-redninger-ved-vm/

https://floorballnyt.wordpress.com/2016/12/16/de-danske-spillere-til-vm/

https://floorballnyt.wordpress.com/2016/12/12/all-star-holdet-til-vm/

#Floorball, tema om keepere…Mike Trolle

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.