Ratings

At give spillerne på de forskellige hold i ligaen en rating, ja det er ikke altid lige let. Jeg får ofte spørgsmålet, hvordan kan du give de ratings, der er en del spillere du ikke har set, og ja det er ganske rigtig.

Jeg ser alle hold i løbet af sæsonen, så på den måde får jeg set de fleste i aktion og får dannet mig mit indtryk. Så snakker jeg meget med andre trænere om indtrykket de har af forskellige spillere, og ligeså med mange spillere, og det er med til at opkvalificere.

At jeg så ikke altid rammer rigtigt, i forhold til hvad andre og ikke mindst spillerne selv mener, det er jeg med på, og et par stykker spørger mig da også, om hvad der ligger bag den rating, og det giver en forståelse for hvorfor, om end de sjældent ender med at være enige med mig i den rating de har fået.

Sådan er det, og jeg kan trøste dem og andre med, jeg kan tage fejl big time.

Den første sæson Mathias Glass spillede liga, ja der gav jeg ham et 1 tal.

Nok vidste jeg han var talentfuld, men at en 15-16 årig knægt skulle kunne være med på liganiveau, det troede jeg ikke på.

HOW WRONG WAS I

Unge Glass bragede igennem og fik mig til at ligne en lallende amatør med mit fine 1 tal.

Så til de spillere, der ikke er enige i min rating, ja så er det bare at prove me wrong, ingen skal med større glæde skrive om XX som jeg inden sæsonen satte til X i rating, bare viser så megen kvalitet, at det bare er at sige respekt, godt gået.

God sæson til alle i ligaen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.