Schow legends…

Hvis du lørdag befinder dig i nærheden af København, så kan jeg anbefale at komme til denne begivenhed.

Målræven Jesper Schow påstår han stopper karrieren, det har jeg snakket med ham om, men hans klub Copenhagen laver en fin afskedskamp hvor mange medspillere fra karrieren møder det nuværende Copenhagenhold.

Så hvis du vil se koryæer og legender, så skal du til Valbyhallen, sakset fra begivenheden står der at følgende stiller op, samt at på samme side har der været ganske fine indlæg fra forskellige spillere, som jeg med stor moro har læst.
Jesper Bjørneboe
En central Keeper skikkelse på Hafnia holdet gennem mange år. Mest kendte udtalelse var da han bad Claus Nisbeth om at hoppe på IC4 toget efter en sejr i Hafnia Dome..

Sune Odér
Han kendes mest i rød trøje, men havde en afstikker til Hafnia, hvor han hurtigt fandt ind som en spilstyrende back med stort overblik og hurtige kommentarer.

Stig Thorsteinsson
Den eneste der som Schow har været både i Dragør, Hafnia og Copenhagen. Igen tørner de ud for samme hold og mon ikke Stiggo fyrer kanonen af, som var det mod Finland.

Christian Mostrup
En af Hafnia Heroes.. Både med spil på 7 mands fodboldholdet, men også som heroisk kæmpende spiller for herre 1 i mange sæsoner i den blå sundbyhal.

Alex Jensen
En nyslået floorball pensionist, der efter pokalguldet og exit i kvarten, valgte at hellige sig sin havetraktor, fisketure og familien. Der er fortsat tricks i håndleddet og han er klar til sidste optræden i Stærk Arena.

Jesper Frank
En kendt personlighed i floorball DK. Frank/Schow har dannet trænerteam, wingpar og været holdkammerater. Nu står Frank som ligatræner i Helsingør, men der kan fortsat leveres i eget spil.

Thomas Helgstrand
Et sæt af de hurtigste ben der har eksisteret i dansk floorball. Ikke altid bolden kom med, men ingen kunne følge trop når han satte tempo. Både i Dragør og Hafnia havde Helgstrand sine optrædener.

Daniele Berardino
Helt klart et af de aller største navne i dansk floorball nogensinde. Den italienske hingst er klar til en tur i floorball manegen. Det første galop i flere år. Målnæsen der aldrig slår fejl!

Jonas Börnå
Hafnia havde mange svenskere gennem årene. En af dem var Bera! Den lille tekniker var en del af svenskerbilen med bl.a. Butler, Åkesson og Rosén.

Jesper Juul
Opsamleren, der gennem årene samlede så mange tabte bolde op efter Schow og proppede dem i kassen. Derefter topdommer, Dafu repræsentant og meget andet floorballmæssigt.

Ricky Kronow
En berejst herre der kommer på besøg fra Trump land. Kronow og Schow førte Hafnias damer til sølv i starten af 2000 og var derudover holdkammerater i en lang periode.

Lars Neubert
En af de aller vildeste teknikere på centerpladsen gennem tiden. Man skal ikke kimse af en mand med det boldøje. Han er tilmed en af dem som har været med aller længst tid i sporten.

Et par endnu ikke offentliggjorte bobler…
Der er et par navne i spil fortsat, som vækker gode minder fra Hafnia tiden… Der skal lige rykkes lidt rundt på andre aftaler, men vi håber at kunne supplere truppen med lidt mere kondition inden d. 12 august.

& Jesper Schow

Kig forbi Stærk Arena og se om der er stjernestøv gemt i de aldrende hylstre og om stavene fortsat skyder med skarpt!

SPONSOR: Copenhagen Floorball Center

floorball-bold

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.