Liga, hvordan gik det Frederikshavn?

Frederikshavn med de mange unge spillere, ja dem havde jeg tippet til en kvartfinale, og den indfriende de. I kvartfinalen viste holdet begge sider af medaljen fra at spille forfærdeligt til at vise hvad de også står for.

De 5 nøglespillere jeg pegede på inden sæsonen var Niklas Jensen, Kris Jensen, Rasmus Bengtsson, Jonas Johansen og Jonas Jensen.
Dygtige Niklas Jensen skiftede ved juletid til Brønderslev og først her kom Kris Jensen retur. Forsvaret blev udfordringen for Frederikshavn der fremad viste fint spil, men bagude kneb det!

I truppen var der en del der udviklede sig stærkt, og roser til Anders Jørgensen, Jesper Schmidt, Simon Møller og Rasmus Larsen der har rykket sig meget, og specielt en stærk sæson fra Jonathan Velgaard.

Frederikshavn holder fast i alle spillere fra truppen som det ser ud nu og får Rasmus Overgaard.

Min Kommentar før sæsonen:
Niklas Jensen er retur i barndomsklubben Frederikshavn. Med ham på holdkortet, har de mange unge spillere, samlingspunktet der kan binde holdet sammen.

Sidste sæson så vi Niklas Jensen i en lidt anden rolle, nemlig mere som oplæggeren end målscoreren. Men målnæse, det har forwarden, det er bare at gense DM finalen hvor Niklas Jensen laver et klassemål ud af en chance der ikke er der!

Frederikshavn havde sidste sæson et særdeles ungt hold, med Kris Jensen, Ronnie Schou og Nicolai Flyvholm som den gamle garde.

Flyvholm er et smut i Brønderslev (igen) og Schou skiftede ved juletid til Brønderslev sidste sæson og holder pause i år, så det er igen op til morfar Kris Jensen at samle rød og blå stue.

En spiller mere der er retur i barndomsbyen er Rasmus Bengtsson.  Han skal tage ansvar i forsvaret og bliver en særdeles vigtig brik. Han spillede sidste år i Brønderslev sammen med mange gode spillere, nu skal han tage skridtet op og tage dirigentstokken i forsvaret.

Der er meget talent i holdet, som kan svinge så voldsomt i niveau. Så der har træner Søren Frederiksen en opgave, at få løftet bundniveauet og få holdet til at spille som hold i 60 min. For Frederikshavn har masser af individuel talent og spillere der kan skyde.

De mange unge spillere, hver og en af dem, burde have som målsætning at lave 10 point i denne sæson.

Så Simon Møller (7/3), Daniel Nygaard (3/2), Anders Bering (6/0), Jeppe Schmidt (3/5), Anders Jørgensen (1/5),  Frederik Voersaa (1/1) og Jonathan Velgaard (6/3)…

Der kunne ligges et par spillere mere til listen, men for Frederikshavn er det vigtigste dog at få løftet bundniveauet og få holdet til ikke at glemme deres individuelle kompetencer, men ikke på bekostning af holdet.

Slutteligt så har træner Søren Frederiksen hele 10 spillere på U19 landsholdet. De kommer til at arbejde for tingene hvis de skal have spilletid, så et luksusproblem for træneren.

Jonathan Velgaard 20 11 31
Anders Jørgensen 17 9 26
Jonas Johansen 16 8 24
Simon Møller 12 11 23
Rasmus Larsen 13 4 17
Dennis Torp 9 4 13
Kris Jensen 10 2 12
Rasmus Bengtsson 2 9 11
Nicklas Juul Jensen 4 6 10
Jesper Schmidt 2 5 7
Benjamin Velgaard 3 3 6
Mathias Hørby 3 2 5
Jonas Nordheim 3 2 5
Glenn L. Christiansen 3 2 5
Michael B. Olesen 2 2 4
Andreas Nygaard   1 1
Frederik Nielsen 1   1

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.