Liga, hvordan gik det med Hvidovre?

I min optakt til sæsonen, der pegede jeg på Hvidovre ville nå en kvartfinale. Det opnåede de også, men holdet var lidt overbevisende, om end de skal have kredit for at spille en særdeles god første semifinale mod de senere guldvindere fra Benløse.

På forhånd havde jeg udpeget de her spillere som nøglespillere Stefan Hedorf, Thomas Bouchara, Kasper Eriksen, Jannik Engelhardt og Jacub Lyskawa/Michal Kozubal.

Thomas Bouchara valgte trænerbænken mere end banen. Alle leverede som forventet, om end Engelhardt ikke helt leverede samme pointhøst som tidligere, og keeper Kasper Eriksen i en del kampe viste høj kvalitet, foran et forsvar der sejlede henover efteråret.

Hvidovre havde det svært, men tre spillere viste fremgang, da Mark Bek endelig kom i gang viste han sult og tog ansvar og lavede mange point. Casper Christensen blev bedre og bedre som sæsonen skred frem, og så var der som Eriksen i målet.

Næste sæson
Træner Martin Lytje er væk, og det samme er Mark Bek og med Stefan Hedorf i tænkepause om han fortsætter, så ser besætningen i Hvidovre ikke skarp ud.

Det giver plads for andre spillere, og marginalspillere i andre klubber i området burde se mod Hvidovre, for skal du udvikle dig, skal du have spilletid, og det ser det ud til du kan få fra næste sæson.

Min Kommentar før sæsonen
Hvidovre har hentet to polske spillere, en center og en righter. Begge er at finde på det polske landshold, så det ser særdeles interessant ud. De polske spillere der historisk har spillet i Danmark og på landsholdet, har alle holdt højt niveau og haft god indstilling og arbejder for tingene.

Hvidovre har dog også mistet Kenneth Danielsen, godt nok blev det ikke til mere end 11 point sidste sæson for den dygtige spiller. Men hans betydning på banen er stor. Han bliver savnet.

Ligeså er Tobias Jørgensen væk, hans blik for spillet bliver savnet og i forsvaret er krumtappen Lakjer stoppet grundet arbejde/uddannelse. Han bliver et tab. Mark Bek er kommet til fra Rødovre og har potentiale, men er ikke på niveau med Lakjer endnu, som var giftig i slutspillet sidste sæson.

Hvidovre har VM topscoren Stefan Hedorf på holdet, dermed er de farlige for alle hold, for nede bagved sidder Kasper Eriksen og vogter målet. Han har højt niveau og de to alene er vigtige brikker for holdets succes.

Hedorf kan skabe meget ud af ingenting, men Hvidovre kan ikke leve på ham alene.

Thomas Bouchara er en dygtig spiller, han bliver om nogen en spiller der kan få rollen til at binde holdet sammen med Rasmus Madsen, Jannik Engelhardt og Patrick Nielsen, er de spillere der skal løfte sig og lave flere point. De bliver om nogen rygraden på holdet, og skal de unge spillere bedre.

Hvidovre ligner den bløde mellemvare der kan drille de gode på en god dag, og hvor der er mange spillere der ikke har så meget rutine, og i denne sæson kunne det ligne rimelig spilletid som betyder udvikling.

En kvartfinale må være tilfredsstillende for Hvidovre, men skader på nøglespillere kan blive særdeles kostbar for holdet.

Stefan Hedorf 8 23 31
Mark Bek 15 4 19
Jacub Lyskawa 14 4 18
Michal Kozubal 10 5 15
Jannik Engelhardt 5 6 11
Casper  Christensen 5 4 9
Rasmus Madsen 3 5 8
Mikkel Emborg 4 2 6
Mathias Thorsen 3 2 5
Søren Jønsson 2 2 4
Patrick Nielsen 2 2 4
Nicolai Jensen 2 1 3
Jakob Huge 3 3
Christian Dolberg 2 2
Sune  Paarup Odér 2 2
Kasper Eriksen 2 2
Joachim Møller 1 1
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.