DM finalen herrer Benløse – Rødovre

Det var Benløses 3.DM finale, mens Rødovre som alletiders mest vindende klub kunne hive det 8.mesterskab hjem til klubben.

Benløse tørstede efter deres første guld, og på hjemmebanen foran 1.200 tilskuere i en kogende hal, ja så lykkedes det hjemmeholdet at snuppe guldet.

Kampen, det blev en særdeles intens finale og en af de bedste kampe jeg har set. Det var to hold der startede ud med at spille i højt tempo, der var fart i pasningerne og et Rødovre hold der overraskende gik højt op op lagde tryk på.

Det gav en særdeles seværdig kamp. som åbnede op med Daniel MacCabe scoring til 1-0 efter en hurtig omstilling, og det var dygtige Tim Jannerup der satte assisten.

Det slog ikke Rødovre ud, der havde flere gode tiltag og testede David de Fries i målet, specielt med skud udefra.

2-0 blev det også på et skidt tidspunkt for Rødovre, for 50 sekunder før perioden sluttede.

Rødovre kom tændte ud og fortsatte de gode takter, og i #77 duellen, der kom Andreas Kleczewski bedst fra start da han afsluttede godt og så stod den 2-1. Så var finalen igen åben.

Benløse satte igen pres på Rødovre, et frislag foran mål, ja hvordan kaptajnen Niklas Elfving lykkedes at score direkte på det frislag, det må Rødovrespillerne stadig fundere over.

Foran 3-1 var Rødovre presset. Der bliver ikke scoret mange mål mod Benløse og Rødovre har nok gode offensive kort, men Rødovre er ikke holdet der laver mange mål!

Keeper David de Fries blev testet i Benløsemålet, men enten blev skud blokeret eller også sad de Fries rigtig placeret og reddede afslutningerne. Han havde val 3-4 skud på hjelmen i kampen.

Benløse spillede særdeles klogt og stressede Rødovre ved dygtigt at bruge hele banen, bolden blev kørt frem og tilbage i hurtige kombinationer, det trætter modstanderen og det gør at tiden arbejder for Benløse, samt at det skabte huller til lynhurtige omstillinger mod Rødovre.

Mike Trolle i Rødovre målet reddede mere end en gang sit hold, men som anden periode forløb, var det for få Rødovrespillere der holdt niveauet. Jannik Dalkvist, Emil Kristensen, Jannik Trolle og Marko Krogsgaard kan alene ikke vende kampen.

Da Benløses #77 så satte 4-1 målet var det nær en afgørelse, en tackling på midten af banen, gav Glass en bold direkte mod Mike Trolle i målet, og den satte den unge angriber køligt!

Kampen blev mere og mere fysisk, og årets dommerpar kom på prøve, for begge hold gik til grænsen og lidt over, og hvor enkelte nok kunne have ønsket sig et par udvisninger, så lagde dommerne det internationale snit der skal være i en sådan kamp.

3.periode begyndte Rødovre at blive trætte, Benløse blev ved med at spille bolden rundt og vendte på chancerne, mens Rødovre forsøgte mere og mere med enkeltmandspræstationer for at komme tilbage i kampen.

Tiden begyndte at løbe fra Rødovre der havde slidt og slæbt og da Mathias Glass scorede til 5-1 i tiden 48.07 var finalen afgjort.

Det blev en rodet omgang til slut, men det var Benløse ligeglade med, de kunne løfte pokalen for første gang og kalde sig danske mestre.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.