Brønderslev røg i DM semi, en snak med træner Steffen Jensen

Hvorfor blev I slået ud i semi? Hvilke tre spillere hos Jeres modstandere i kvarten imponerede dig og hvorfor? Hvordan ser du som træner Jeres sæson? Hvis du skulle bestemme hvordan struktur på liga skulle se ud til næste sæson, hvad ville du så ønske og hvorfor?

til bloggen

ON. 15:12

Hvorfor blev I slået ud i semi?
Vi blev slået ud, da vi ikke kendte vores besøgstider i offensiven. Når alt kommer til alt skabte vi i hvert fald både i kamp 1 og 3 de chancer, vi skulle bruge for kampen kunne have faldet ud til vores fordel. Desuden må man også bare give Rødovre kredit. De har en utrolig skarp defensiv og et spil koncept hele holdet stoler på til punkt og prikke..

Hvilke tre spillere hos Jeres modstandere i kvarten imponerede dig og hvorfor?
Ingen tvivl om jeg må give Mike Trolle kæmpe kredit. Han holder altid højt niveau, og han var om nogen ankermand for Rødovre kunne trække sig sejrsrigt ud af serien. Emil Kristensen skal fremhæves for, at være en fremragende to vejs spiller. Han binder spillet godt sammen for Rødovre. I kamp 2 viste han også nogle virkelig gode offensive kvaliteter med 4 kasser. Herudover må jeg rose back parret Trolle/Krogsgaard, de er bare piv skarpe i det spilsystem Rødovre ønsker at spille. Desuden er de et par rutinerede herre, som deres yngre holdkammerater kan læne sig op af.

Hvordan ser du som træner Jeres sæson?
Vi havde håbet på mere. Men set i lyset af at det har været en lidt kaotisk sæson med både træner og spiller af- og tilgang er det nok i det store hele godkendt.
Hvis du skulle bestemme hvordan struktur på liga skulle se ud til næste sæson, hvad ville du så ønske og hvorfor?
Synes strukturen på ligaen er rigtig fin som den er nu. Kunne måske godt ønske mig lidt flere grundspils kampe. Desuden vil jeg håbe, at man fremadrettet kan afvikle slutspillet uden alt for mange kamp fri weekender!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.