Brønderslev røg i DM semi, en snak med træner Steffen Jensen

Leave a comment

04/05/2017 by Steen Houman

Hvorfor blev I slået ud i semi? Hvilke tre spillere hos Jeres modstandere i kvarten imponerede dig og hvorfor? Hvordan ser du som træner Jeres sæson? Hvis du skulle bestemme hvordan struktur på liga skulle se ud til næste sæson, hvad ville du så ønske og hvorfor?

til bloggen

ON. 15:12

Hvorfor blev I slået ud i semi?
Vi blev slået ud, da vi ikke kendte vores besøgstider i offensiven. Når alt kommer til alt skabte vi i hvert fald både i kamp 1 og 3 de chancer, vi skulle bruge for kampen kunne have faldet ud til vores fordel. Desuden må man også bare give Rødovre kredit. De har en utrolig skarp defensiv og et spil koncept hele holdet stoler på til punkt og prikke..

Hvilke tre spillere hos Jeres modstandere i kvarten imponerede dig og hvorfor?
Ingen tvivl om jeg må give Mike Trolle kæmpe kredit. Han holder altid højt niveau, og han var om nogen ankermand for Rødovre kunne trække sig sejrsrigt ud af serien. Emil Kristensen skal fremhæves for, at være en fremragende to vejs spiller. Han binder spillet godt sammen for Rødovre. I kamp 2 viste han også nogle virkelig gode offensive kvaliteter med 4 kasser. Herudover må jeg rose back parret Trolle/Krogsgaard, de er bare piv skarpe i det spilsystem Rødovre ønsker at spille. Desuden er de et par rutinerede herre, som deres yngre holdkammerater kan læne sig op af.

Hvordan ser du som træner Jeres sæson?
Vi havde håbet på mere. Men set i lyset af at det har været en lidt kaotisk sæson med både træner og spiller af- og tilgang er det nok i det store hele godkendt.
Hvis du skulle bestemme hvordan struktur på liga skulle se ud til næste sæson, hvad ville du så ønske og hvorfor?
Synes strukturen på ligaen er rigtig fin som den er nu. Kunne måske godt ønske mig lidt flere grundspils kampe. Desuden vil jeg håbe, at man fremadrettet kan afvikle slutspillet uden alt for mange kamp fri weekender!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogstats

  • 755,881 hits

Oversigt

%d bloggers like this: