U19 VM truppen

Den danske trup til U19 VM

Rasmus Poulsen, Helsingborg
Spændende når danske spillere tager ud og ingen tvivl om det er noget der rykker en spiller. Spændende hvad forwarden byder ind med til U19 VM.
Har spillet 12 kampe i juniorrækken, med 8 point til følge.

Mads Jespersen, Sunds
Han er blot årgang 2001, og har spillet med stor autoritet i denne sæson på backpladsen. Imponerende at som 16 årig spille DM semifinale i ligaen, og det som fast mand!
Liga stats:  1+0

Benjamin Velgaard, Frederikshavn
Han er bevægelig og rigtig dygtig til at spille bolden rundt. En vigtig evne til et U19 VM hvor boldvarmere er no go.
Har fået meget spilletid i ligaen, og han er en der bare bliver endnu bedre næste sæson
Ligastats: 3+3

Nicklas Møller, Benløse
Har ikke så meget spilletid fra ligaen som mange andre i truppen. Sådan er det når han spiller i en trup med så meget kvalitet. Så kan det knibe med spilletid. Omvendt er der fart på træningerne og det kan opveje den manglende spilletid. Særdeles arbejdsom på banen.
Ligastats: 1+1

Frederik Pil, Benløse
Dygtig spiller fra Benløse, som igen har samme udfordring med manglende spilletid, men uha en dygtig og klog spiller når han er på banen. Han kan nå langt
Ligastats: 7+1

Mikkel Christensen, Benløse
Han har overrasket mig meget, så ham slet ikke til at få den udvikling denne sæson, how wrong I was. Er hurtig og bevægelig og gør de rigtige ting. Spiller med stor ro på bolden. Har fået en del spilletid i ligaen og falder helt naturligt ind i tempoet. Er årgang 2000
Ligastats: 6+4

Mathias Lauridsen, Sunds
Hvilken herlig spiller, ser ud til at være mister positiv, arbejder hele tiden for holdet. Har været rigtig god i denne sæson og har meget spilletid i ligaen!
Han kan blive rigtig god.
Ligastats: 9+5

Frederik Nielsen, Frederikshavn
Ung angriber som er årgang 2000. Han har ikke så meget spilletid i ligaen, og han er en af de meget få spillere jeg ikke har set.  Ham vil jeg glæde mig til at se i Sverige.
Ligastats: 1+0

Mathias Hørby, Frederikshavn
Teknisk dygtig spiller med stor spilforståelse. Er involveret i rigtig meget på banen og kan virke lidt flagrende i sit spil, men har stort blik for spillet!
Ligastats: 3+2

Rasmus Ravn, Benløse
Som mange af de andre Benløsespillere, er det begrænset spilletid, da truppen er stærk. En dygtig og klog back der gerne tager afslutningen udefra. Kommer til at få stort ansvar defensivt.
Ligastats:  2+0

Nikolaj Brixager, Benløse
Ung angriber årgang 2000. Arbejder godt og lider igen under manglende spilletid. Men stor vilje på banen og er ung. Han kan blive god.
Ligastats: 3+0

Simon Bondo, Copenhagen
Ung back fra Copenhagen, der spiller med stor autoritet. Som med de andre backer, kommer han under stort pres. Bliver spændende at følge under VM.
Bondo har masser af spilletid i benene fra ligaen.
Ligastats: 2+3

Kasper Kajgaard, Strandby Elling
Eneste spiller der ikke er i en ligaklub. Dygtig spiller med drive og vil meget fremadrettet og kan være uortodoks i sit spil.
Udfordring er at komme fra 1.div, hvor fejl ikke bliver straffet på samme måde.

Michael B. Olesen, Frederikshavn
Kan virke meget flegmatisk i sit spil, men tag ikke fejl af Bie, han er hurtig og skarp i spilforståelsen.
Ligastats: 2+2

Mathias Glass, Benløse
Den store profil i truppen. Spilleren med flest mål i ligaen. Udfordringen for unge Glass bliver at han ikke ene mand skal afgøre, men han er del af et hold. Det ansvar går to veje, for det er vigtigt at resten af holdet ikke blot spiller alibibold, og giver bolden til Glass. Det bliver den store udfordring.
Ligastats:  38+9

Rasmus Larsen, Frederikshavn
Ham havde jeg ikke rigtig bidt mærke i før denne sæson, men sikken en sæson for den unge spiller, der har et særdeles hurtigt aftræk i sit skud. Han kan blive rigtig god. Hold øje med ham.
Ligastats: 13+4

Morten Handgaard, Sunds
Han er blot årgang 2000, og se lige hans ligastats. Nuvel har han masser af spilletid i ligaen, men han spiller med ro og autoritet og glider ind i spillet som en rutineret spiller. Han er god.
Ligastats: 7+7

Jesper Schmidt, Frederikshavn
Tager meget ansvar, som back skaber han gode rammer for holdkammeraterne, og har et godt drive frem i banen. Stærk i pasningerne, det eneste han egentlig mangler er at lave flere point. Han har det meste af pakken!
Ligastats: 2+5

Keepere:
Lasse Majland, Frederikshavn
Har delt tjansen i målet, og skal vise han kan håndtere pres til et U19 vm, hvor meget fokus er på keeperne.

Emil Brixager, Benløse
Nummer to i Benløse, men har stået med stor autoritet når han har chancen. Som med Lasse Majland, kommerder stor fokus på ham.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.