Danmark – Frankrig 12-0

Leave a comment

03/02/2017 by Steen Houman

Danmark udspillede Frankrig godt og grundigt, og i alt havde Sara Lund og Camilla Bjerregaard der stod på skift i kampen, samlet set 3 redninger.

Danmark skulle bruge en storsejr, det fik de, men spørgsmålet er om sejren er stor nok mod puljens svageste mandskab.

Desværre for Danmark, havde Frankrig nogle løbevillige spillere der nok haltede efter teknisk, men fightede godt.

Danmark lagde godt ud, men Frankrig der lurede på den løse chance, ja de havde faktisk i starten tilløb til et par lidt for gode chancer!

Forsvaret fik strammet op, men det kneb med effektiviteten.

Det blev et nøgleord for den danske indsats, for de danske kombinationer flød godt, spillerne var bevægelige, og vi fik set tre danske kæder med godt niveau.

Det som manglede, var skarpheden til at afslutte direkte på en pasning, her svigtede teknikken lidt for ofte for de danske spillere.

For taktisk løste Danmark opgaven perfekt, og mange gange fik vi lige netop den chance vi gerne ville, men for ofte, der var afslutningen ikke skarp nok til mål.

Klip fra kampen
Danmark viste gode takter i opspillet og kom frem til gode chancer, se dette opspil hvor chancen brændes. Et opspil der har en dansk udskiftning af kæden mens Frankrig ikke får skiftet. Godt set Danmark.

Frankrig var ikke gode, her et frislag på dansk banehalvdel, som skidt bliver smidt væk.

Danmark havde mange chancer, denne her kommer efter et langt dansk pres, hvor Danmark mister bolden, men hurtig piller den retur, og en afslutning fra god position, uden succes her dog.

Det franske hold gav eksempler på ikke alt for skarp taktisk snilde. Det danske mål der kommer efter et fransk frislag i eget hjørne, er vist floorball ABC how not to play.

Den franske keeper stod en god kamp, hun havde mange gode redninger, og situationen her med en dansk afslutning, viser ligeså hvor store huller der var i den franske defensiv, men også at du ikke må bruge så meget tid med bolden inden du afslutter. Afslutninger af den type, skal en keeper tage på dette niveau. Som spiller er der kun et at gøre, afslutte direkte.

Den danske offensiv rullede igen og igen i kampen, dette angreb, er billedet på kampen, med masser af bevægelighed i angrebsspillet.

Men de mange chancer der blev brændt var typisk som de her, perfekt dansk spil, men det sidste, afslutningen mangler. Det var ærgeligt, for Danmark havde masser af gode chancer som denne.

Et af de flotteste danske mål i kampen, det var dette mål. Knivskarpt eksekveret!

Danmark vinder altså en særdeles sikker sejr, i en kamp hvor der i samtlige 60 min blev arbejdet stenhårdt.

Spørgsmålet er så om sejren var stor nok?

cropped-cropped-floorball171.jpg

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 731,382 hits
%d bloggers like this: