Hvad nu Danmark efter VM

Arbejdet i klubberne skal fortsætte, men klubberne skal også se på hvordan kan vi løfte os, hvordan kan vi få mere kvalitet, hvordan kan vi sikre udvikling af unge spillere, som har de rigtige redskaber til at kunne begå sig i ligasammenhæng, hvordan får vi løftet de dedikerede trænere der er i ligaen, hvordan får vi løftet deres uddannelsesniveau.

På facebook var der en særdeles spændende tråd om dette område. Mange inputs fra fornuftige floorballelskere og ingen tvivl om at alle ønsker det bedste, men at der også er nogle økonomiske begrænsninger.

Først og fremmest er det om at det er hjemme i klubberne at der skal løftes, set med forbunds øjne, så ville det være rart med bedre forberedelser end dem der var denne gang for holdet der skulle til VM.

Skal DaFU bruge flere penge på landsholdet, så kræver det to ting:
1) Få flere medlemmer, så indtægterne stige. Her er holdturneringen kilden til at tjene penge, desværre har TU gennem mange år ikke magtet at løfte vækst. Der er i dag FÆRRE hold i holdturneringen end for et par år siden på seniorniveau. Læs om det her

2) Finde ud af hvad er det for sponsorprodukter der er på hylderne. Glem det med at det skal koste xx kroner at få dit logo på en landsholdstrøje. Du skal komme ud med et troværdigt produkt, hvor du kan godtgøre hvad værdien af eksponeringen er for en sponsor.

Det svenske forbund, bruger procentvis det samme på landsholdet som Danmark, de har blot 130.000 til at betale!

img_2828

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.