Hvidovre – Helsingør 9-5 (2-1, 5-3, 2-1)

Den vigtige bundkamp havde slutspilsplads på spil eller rettere vinderen ville stå meget fornuftigt. Begge hold kom med sejre i forrige kamp og specielt Hvidovre fik brudt en særdeles ond stime med deres sejr.

Det blev intenst og igen var det VM spilleren Stefan Hedorf der var i centrum, 2+3 blev det til, og dermed var han den afgørende faktor.

Hvidovres polske duo Lyskawa og Kozubal åbnede ballet med en tidlig scoring og da backen Mark Bek scorede til 2-0 efter 3 min, så kunne det ligne problemer for Helsingør.

Helsingør har i bevægelige Frederik Olsen en spiller kan meget og han fik dem ind i kampen igen men kort inden pausen var Hedorf der med scoringen til 3-1.

Helsingør er ikke et hold der normalt laver mange mål, og nede med 3 scoringer imod sig, så var de klar over at de skulle frem men det kunne koste bagude.

2.periode blev præcis sådan, gæsterne søgte deres chancer, Nicolai Hammer scorede det vigtige mål for Helsingør. Hammer havde inden forrige kamp ikke lavet et eneste point i ligaen, men med point i to kampe i streg, så ser det godt ud.
Kampen bølger frem og tilbage og Helsingør får bragt balance i regnskabet til 4-4 efter 33 min spillet af kampen.

Herefter går det dog kun en vej, om det er tunge ben eller sløsede markeringer, men Stefan Hedorf skal du ikke give meget meget plads, og han er med i 4 af de næste 5 mål for Hvidovre, som nok skal slide for det, men lidt enkelt går til 9-5.

Godt arbejde af Hvidovre der må have fundet noget selvtillid igen, og surt for Helsingør der er ved at komme op i fart og har flere spillere der løfter niveauet.

Hvidovre:
Stefan Hedorf 2+3
Jakub Lyskawa 2+0
Michael Kozubal 2+2
Mark Bek 2+1
Jannik Engelhardt 1+0
Mikkel Emborg 0+1
Casper Christensen 0+1
Udvisninger 3×2 min

Helsingør:
Nicolai Hammer 1+1
Frederik Olsen 1+0
Michael Kock 1+0
Nicolai Bech 0+1
Selvmål 1
Udvisninger 2×2 min

img_2057

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.