Weekendens kampe

Hvordan gik det så i de 4 kampe.

Frederikshavn – Hvidovre 10-3 (2-2, 4-1, 4-0)
Gæsterne er uden farlige Hedorf der er ude med skade, og det svækker Hvidovre! De gik dog optimistisk ind til kampen, og var nær ved at gå til pause foran 2-1, havde det ikke været for Daniel Nygaards scoring til 2-2 i 19.50, kunne det have set anderledes ud.

Frederikshavns brede trup gjorde sit og de gik stille og roligt til 6-2 og slutteligt 10-3 i en kamp hvor Hvidovre startede godt, men ikke kunne holde ved.

Anders Jørgensen lavede 1+3 for Frederikshavn og var skarp på dagen.

Benløse – AaB 15-1 (2-0, 4-1, 9-0)
Isoleret set kan man godt sige at AaB blev udspillet i kampen, hvis du isoleret ser på resultatet. AaB kom med smal trup i form af blot 12 markspillere, og de gjorde deres for at stække Benløse, som ikke virkede som var de oppe i gear.

Var det så AaBs fortjeneste eller Benløses sløvhed eller blandingen af de to. Benløse havde bolden mest og AaB fik lov at løbe. I starten af anden periode kom AaB på 1-2 ved arbejdsomme Krejiciek, men kort efter stramme Benløse og øgede til 3-1. Anden periode blev en omgang rodet hawaiihockey og i sidste periode var AaB møre og Benløse kom enkelt og let til deres point.

Ros til AaB for ikke at slå op i banen, men de var overmatchet.

Rødovre – Sunds 7-5 (2-0, 3-3, 2-2)
Efter 30 min i kampen, altså halvvejs, scorede Rødovre til 5-0, anført af Emil Kristensen og Nicolai Børner som de med pointene frem til denne føring, ja så var Sunds godt og grundigt begravet, og 5-0 målet blev sat af #77 fra Rødovre, Andreas Kleczewski!

Det kunne #77 hos Sunds ikke have siddende på sig, for så åbnede han igen sin målkonto 35 sekunder senere, og Mikkel Skov førte an i et jagten på Rødovre og laver 2+2 i kampen. Sunds kommer op på 5-3 på 5 min, inden Nicolai Børner scorer til 6-3, men Sunds kommer ikke tættere på end 6-4 og 7-5.

Godt arbejde af Rødovre, der afviste Sunds og viste det er dem der har ambitioner om top 4!

Skanderborg – Helsingør 6-4 (1-0, 3-2, 2-2)
Hjemmeholdet havde debut til Rasmus Adamsen, han blev noteret for 3 assister. Hjemmeholdet vandt endnu en vigtig sejr og har vist de er et hold der vil noget med slutspillet.

Helsingør kom bagud 3-0, inden de halvejs i kampen fik reduceret til 3-1, og de får i resten af kampen spillet pænt med.
Mon vi så to af rækkens ældste mål Jonas Hviid og Andreas Krogh er dygtige spillere på 74 år sammen. To gange satte Krogh Hviid op, er der andre kan matche det?

Skanderborg har de individuelle kvaliteter og trods et godt comeback fra Helsingør holdt de stand.
Skanderborg scorer på 2 powerplays, mens Helsingør har 4 powerplays de ikke udnytter!

Min blog er blevet nomineret til årets sportsblog, gør gerne mig og de andre nominere den tjeneste at gå ind og giv din stemme til den du syntes skal vinde.

Det gør du her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.