Optakt weekendens kampe

Der er 4 kampe på programmet i floorballligaen.

Skanderborg – Helsingør
De to nye hold i ligaen mødtes i første runde, og nu møder de hinanden igen. Første kamp var mere tæt end velspillet, men med Skanderborg som vinder.

Helsingør arbejdede hårdt for hinanden da de tabte knebent 5-6 til Sunds i forrige kamp. Skanderborg har 2 sejre og kan med en sejr på hjemmebanen tage et vigtigt skridt mod slutspil.

Helsingør, ja der skal de have point på kontoen hvis ambition om slutspil skal bevares.

Forvent ikke mange mål, Helsingør scorer lige under 3 mål per kamp, mens Skanderborg scorer lige under 4 mål per kamp.

Rødovre – Sunds
Hjemmeholdet fandt virkelig storspillet frem i forrige kamp mod Hvidovre der blev sat grundigt på plads. Takterne skal fortsætte for hjemmeholdet, som har et hold til top 4.

Top 4, ja det er Sunds en seriøs bejler til.De har i duoen Søren Holm og Mikkel Skov spillerne der gør en forskel, men mod Rødovres dygtige backer kan de blive udfordret. Den duel bliver interessant.

Sunds unge spillere er blevet bedre sæson for sæson, og hvor Sunds tidligere var en walk over for Rødovre, så bliver det en helt anden lige kamp.

Sunds skal visse deres niveau og en sejr mod Rødovre er krævet for at vise det er dem der skal i top 4. Glem ikke at sidste sæson vandt Rødovre knebent 8-7 på hjemmebanen.

Benløse – AaB
Hjemmeholdet har været pivskarpe denne sæson, og der er ingen slinger i valsen. Benløses bevægelige spil med gode førstegangs pasninger. Det kommer til at sætte AaB under pres.

Gæsterne har ikke haft den sæsonstart de havde håbet på. Der bliver arbejdet godt for hinanden, men mod Benløse, der bliver det one way traffic.

Folder Benløse hele arsenalet ud, kan AaB få en snitte, men mon ikke Benløse giver spilletid til spillerne i 3.-4.kæden.

Frederikshavn – Hvidovre
Hvidovre har noget at revanchere sig for. Deres to seneste kampe er endt 2 x 1-9. Avs.
Så det må være et hold der er mere end opsat for at få visket det skidte indtryk væk.

Hjemmeholdet med ligaens yngste trup, har endnu ikke spillet godt over 60 min. Det bliver det som skal lykkedes for hjemmeholdet, som skal have øje på VM topscorer Stefan Hedorf der ene mand kan afgøre kampe for Hvidovre.

Frederikshavn er homogene og målene er fordelt på en del spillere, men selvklart skal Hvidovre holde øje med lige så farlige og effektive Jonas Juul, der ene mand kan afgøre kampe.

Det bliver tæt i Frederikshavn

Min blog er blevet nomineret til årets sportsblog, gør gerne mig og de andre nominere den tjeneste at gå ind og giv din stemme til den du syntes skal vinde.

Det gør du her

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.