Optakt weekendens kampe i ligaen

Så går det løs, læs med og giv dit tip på hvad hvem der vinder

Brønderslev – Sunds
Sunds fører ligaen og møder de forsvarende DM mestre. Det havde de færreste vel forestillet sig der kunne skrives om denne kamp for et par år siden. Sunds har bare bygget på og blevet bedre, men ok, der er også kun spillet 2 runder.
For Sunds bliver det i den grad en test af hvor de står henne. Efter deres 2 sejre, kan de tage et meget stort skridt og ikke mindst i egen selvforståelse. Skal Sunds være mere end blot et kvartfinalehold?

Brønderslev har kvalitet i truppen, men virker noget rustne med en smal trup og ikke helt sammenspillede. Det er ærekære spillere der ikke falder igennem, og det bliver en tæt kamp.

Kan Sunds overraske og snuppe 3.sejr i træk, og vil det egentlig være en overraskelse?

Rødovre – AaB
To hold uden sejr endnu, så mon ikke hjemmeholdet gerne vil have den sejr hjem. Stiller Rødovre med 2xTrolle og Marko Krogsgaard, så kan AaB ikke matche dette.
AaB fik fuldstændig ødelagt deres første kamp mod Helsingør, da en spiller var blevet skrevet på kampprotokollen. Så efter en fin første periode, så blev det rod og frustration. AaB skal finde takterne fra første periode og bygge videre på dem. Men det bliver svært i Rødovre.
For Rødovre skal spillerne udover før nævnte vise hvad de kan!

Frederikshavn – Helsingør
Ung mod gammel. Det er ligaens yngste hold mod et af de mere rutinerede hold. 18,9 år mod 24,9 år. I det skal du også finde udfordringen for begge hold. Frederikshavn vrimler med talenter, og de få gamle drenge skal holde styr på at alle kan levere 60 min, og ikke glemme de defensive pligter.
Helsingør kører en stram organisation og ved der skal arbejdes for sagen. Så har de et dygtige spillere der skal tage ansvar i Frederik Olsen, Jonas Hviid, Jens Stiggaard og Andreas Krogh. De spillere kan gøre det onde mod Frederikshavn. Kommer hjemmeholdet foran med 2-3 mål, så bliver det svært for Helsingør, for i medvind er Frederikshavn gode.

Skanderborg – Hvidovre
Første hjemmekamp for Skanderborg, og holdet der ikke fremstår som en velspillet enhed endnu, skal vise hvad de individuelle kvaliteter kan sammenholdt med at de bliver mere og mere sammenspillede.
Hvidovre har ikke set gode ud defensivt og det virker til de har svært ved at få spillet til at flyde.
Det er en vigtig kamp for begge, hvis de skal i gang i ligaen. Begge hold vil gerne have de tre point.

Copenhagen – Benløse
Copenhagen har ambitionerne og drømmene om at tage skridtet videre til en DM finale. Nu møder de et hold der ligeså gerne vil stå i en DM finale, men gerne løfte guldpokalen.
Copenhagen har en smal stamme af spillere der virkelig spiller højt niveau, men de skal have gang i flere end de 8 spillere.
Benløse viste omvendt hvad deres bredde kan mod DM vinderne hvor holdet havde alle tre kæder i gang, om end 3.kæden ikke fik samme spilletid.
Benløse så virkelig skarpe ud mod Brønderslev der havde store problemer.

Det tror jeg ligeså at Copenhagen får, om end en god start kan give dem medvind i kampen, og med Schow, Parbo som spillere der elsker omstillinger, kan de gøre ondt på Benløse, og så har de spillere af højt niveau…men det går ikke at spille en hel sæson med at toppe holdet!

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.