Kvartfinalerne herrer

Leave a comment

15/03/2016 by Steen Houman

Brønderslev – AaB 3-0
AaB gjorde hvad de kunne mod Brønderslev, men efter 4-8 i første kamp hvor AaB gjorde det godt,så kunne holdet ikke stå imod. Dertil har Brønderslev en god bredde og vandt enkelt de to næste kampe.

Hos AaB var tjekken Jan Krejiciek, Niklas Knøsen, Rasmus Overgaard og Bo Kanstrup ganske gode, men det er for få til at matche Brønderslev. Bliver dog et interessant AaB hold med den tjekkiske tilgang de har fået.

Benløse – Sunds 3-0
Var jeg Benløses træner ville jeg være tilfreds med kvartfinalekampene, men der ville være rynker i panden. For der blev scoret en del mål mod Benløse. Det skal der rettes op på til semifinalerne.
Sunds bed godt fra sig og har rykket sig meget som hold gennem de sidste 2 sæsoner. Benløses bredde er bare det bedre, og de viste format da de vendte et truende nederlag i Sunds til sejr i den 3.kamp, da de lavede 7 mål på stribe.
Hos Sunds var det duoen Søren Holm og Mikkel Skov der igen trak det store læs, men hold lige øje med den her unge mand.
Mathias Lauridsen, han lavede i slutspillet flere point end i grundspillet.

Rødovre – Hvidovre 3-1
Mod Rødovre får du ikke mange chancer og det måtte Hvidovre sande, det lykkedes dem ikke at lave mere end 3 mål i en kamp. Det var i den første hvor de vendte 0-2 til 3-2, men siden da satte Rødovre tryk på maskinen, og Hvidovre var ikke rigtig med mere i den kvartfinale. Dygtige Stefan Hedorf kan ikke trække alene, han var med i 4 af de 9 scoringer Hvidovre lavede i kvarten.

Copenhagen – Frederikshavn 3-1
Mange mål blev scoret, og Jesper Schow lavede i de 4 kampe imponerende 20 point! Skal Copenhagen kunne drille Brønderslev i en semifinale, ja så skal de være effektive med målene, og kunne lukke bedre af bagude.
Der gik vist en smule hawaiihocky i det, men omvendt når det ene hold skal jagte en føring, så kommer der åbninger. I de to første kampe måtte Frederikshavn buge en del krudt på at jage føringer.
Hos Copenhagen så profilerne skarpe ud. Alex Jensen, Claus Nisbeth, Jacob Andersen, Nikolaj Parbo og Bertram Skotte har meldt sig ind i slutspillet.

Frederikshavn kan dog sætte en masse positivt ind, for de vinder den første hjemmekamp med 8-7, det med et hold hvor blot 2 spillere er over 20 år (Flyvholm og Kris Jensen). Det er flot.
Dennis Torp med 10 point, Simon Møller med 9 point kan godt være tilfredse, mens unge Hørby, søn af klubbens anfører dengang de vandt det første DM guld gjorde det flot af en spiller på 16 år at være.

De unge drenge i truppen, og de to gamle aka morfar 1 og 2, ønsker jeg mange gode træninger med det fysiske…for næste sæson er startet for dem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 676,549 hits
%d bloggers like this: