Optakt til VM i kvindefloorball – 10 spørgsmål til Christina Schmidt Larsen

Christina

Den næste jeg har i ilden, er Christina Schmidt Larsen, 30 år, der dagligt spiller i Hvidovre Attack. Hun spiller i nummer 20 for klubben og i nummer 8 på landsholdet, position back. Hun har deltaget i  2 landskampe ved Denmark Open og med forstående VM kan hun putte sit første på floorball CV’et.

Hvad fik dig til at starte med at spille floorball og hvor længe har du spillet

Jeg startede til Floorball fordi jeg under min uddannelse til Idrætspædagog, havde brugt mange fredage på at spille “fredags hockey”. Da jeg så blev færdig, for snart 6 år siden, startede jeg sammen med en af mine veninder som jeg havde læst sammen med. Vi startede begge to i FFK og rykkede ret hurtigt op på 1 holdet. Siden da er det så blevet Hvidovre, hvilket har været det helt rigtige valg for mig.

Hvad motiverer dig som floorballspiller

Jeg bliver helt klart motiveret af gode intense træninger og ikke mindst godt humør til træning og kampe. Motivationen kommer helt klart også af at jeg kan se alle på mit hold yder deres bedste og prioriterer floorball.

Bedste floorball oplevelse/mål/assist

Jeg har mange gode oplevelser, men en af de bedste var nok da jeg spillede i FFK og vi slog Rødovre ud af semifinalen i pokal turneringen. Finalen tabte vi desværre.

Bedste spiller du har spillet sammen med

Den bedste spiller jeg har spillet sammen med må være Marie Krabbe fra Hvidovre. Hun formår at kunne gå ind alle steder og spille op til sit højeste niveau hver gang. Hun har et rigtig godt overblik og har et utroligt løbe pensum. Hun er altid positiv og bidrager med rigtig meget på og udenfor banen.

Hvem ville du gerne spille på hold med

Jeg har det super godt der hvor jeg spiller nu, og ville ikke bytte mine holdkammerater ud med nogle andre.

Hvad glæder du dig mest til ved VM 2015

Jeg glæder mig utrolig meget til hele oplevelsen. Jeg er ny, og størstedelen af tiden skal nok tilbringes på bænken. Men det skal ikke sætte en stopper for at min oplevelse bliver fantastisk. Jeg er ved at være gammel, og den her chance får jeg ikke igen.

Hvad mener du, du bidrager til kvindelandsholdet med

Jeg tror, jeg kan bidrage med masser af godt humør.

Hvad er dine personlige ambitioner ved VM

Jeg er som sagt ny, og jeg vil ikke sætte næsen op efter noget. Men håber da på en smule spilletid.

Hvordan tror du dansk kvindefloorball bedst fremmes

Det fremmes blandt andet med at tage fat på ungdommen. Send folk ud på skolerne i landet og få de unge piger til at starte. Jeg ville ønske jeg havde fået øjnene op for denne sport længe før jeg gjorde. Så der er kun en vej frem og det ud og præsentere sporten i landet.

Jeg siger mange tak til Christina og krydser fingre for at hun får spilletid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.