Så er der landskamp

Så er der landskampe, og Danmark er værter, så der er al mulig grund til at smutte til Herlev og se lidt god international bold.

Det er ganske kompetent modstand som Danmark møder hos herrer og damer.

Damerne er oppe i mod Tyskland og Polen, to nationer vi ligger meget tæt på.

Herrerne møder ligeså Polen, Tyskland samt Norge. Igen nationer der er meget tæt på Danmark, men med Norge lige et niveau over Danmark. Tyskland kommer ikke med deres allerbedste hold, men der er stadig mange dygtige og unge spillere på holdet.

Det danske damelandshold, består af en del særdeles meget unge spillere, og en enkelt eller to må fundere over, er det nogle af de bedste vi har.

Til det er det bare at sige, det er det såmænd. Du kunne sikkert finde en enkelt eller 3 der kan gå ind på holdet, men det Danmark har brug for er dem der vil bidrage og dem der fysisk kan klare at spille en kamp på internationalt niveau mange dage i træk.

Så ind med de unge, og jeg håber de slider i det med selvtræning, en fysisk grundform, det er bare vigtigt, så Danmark har et hold der er klar til VM i december.
Kampene her er sidste chance for at teste holdet inden VM, så de spillere der er med her, det er dem der er tæt på en tur til Finland.

På begge hold, er der en del unge spillere der er med, og dem glæder jeg mig til at se i aktion, et er at kunne være med på hjemlig niveau, noget andet er at kunne begå sig internationalt. Her skal spilleren være så meget hurtigere i tanke og handling, og her bliver den danske svaghed ofte udstillet.

At vi har for mange spillere der er langsomme på bolden.

Et hurtig pasningsspil er et must og evnen til at kunne skyde direkte på en pasning der modtages, der er der meget at arbejde med.

Det er måske ikke helt fair, at se på de danske svagheder, specielt holdt op mod de 4 store nationer som bare har en anden træningsmængde, og dermed et andet niveau.

Men mon hold som Tyskland, Norge og Polen, her er det at vi har vanskeligheder ligeså på de to parameter.

Det handler kun om en ting, træning, træning og mere træning. Der er kommet flere træninger og med mere kvalitet, men der kan stadig bygges meget mere på.

Når det så er sagt, så giv vores danske spillere klap på ryggen, vi skal bakke dem op der vil og som faktisk yder en stor indsats. Tak for det.

IMG_2953

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.