Nogle gange går det hurtigt

Nedenstående var faktisk skrevet og klart til at blive trykt, og hvor jeg slutteligt stillede klubben nogle spørgsmål. Nu hvor mange af de unge er væk, aftalerne med de svenske spillere sagt op, så er det gode arbejde Vanløse faktisk havde gang i, smuldret væk.

Det er drønærgeligt, og kom igen Vanløse. Ligaen har brug for Jer. Men læs indlægget herunder.

De ligger i den tunge ende af ligaen, og om end spillet periodevis har været fint og der har været god indstilling. Så er målene haglet ind bag Vanløses unge keeper, der dog faktisk har 2 assister.

Inden sæsonstart, dømte jeg dem som sorteper, dvs. til at få den 9.plads der ikke giver plads om slutspil, men derimod adgang til et eventuelt nedrykningsslutspil.

Som sådan ingen overraskelser, Vanløse ligger hvor de gør og de er vel ikke vedre derude, eller?

For jeg har da forsøgt at følge med i hvad der sker i de enkelte klubber, og ligeså med Vanløse. For jeg blev noget overrasket over det der skete.
Et par særdeles kompetente svenske profiler blev hentet ind. Andreas Lindström, Dennis Sjöstedt, Björn Pålsson og keeperen Victor Bengs.

Samtidig sagde Vanløse farvel til en del rutinerede spillere, men med ovenstående spillere, lignede det umiddelbart en forstærkning. Det er dygtige spillere, der kan dække vitale pladser.

For Vanløse har mere end en håndfuld unge og dygtige spillere, som bare har to problemer. De er ikke dygtige nok og de mangler erfaring.

At rigtig mange af dem bliver dygtige og gennem tid får erfaring, det er der ikke tvivl om, men som det er nu, er det et skrøbeligt skelet, som ikke har kunnet bære.

Bare ærgerligt Vanløse, kunne en eller anden tænke.

Men Vanløse er bare rigtig vigtige for ligaen, så at pege fingre ad dem, det er ikke noget der er specielt virkningsfuldt.

Nej Vanløse har faktisk brug for opbakningen og ros for at de arbejder målrettet, for at skabe rammer og udvikle spillerne.
Om 2-3 sæsoner, er de unge spillere blevet det bedre, og så ser det anderledes ud for Vanløse. Hvis de ellers står igennem denne sæson, der bliver særdeles hård.

Ligaen er et fællesprodukt, derfor skal de hold der kæmper for at komme op, og de der ligger i den tynde ende, har opbakning til deres projektet. Giv dem anerkendelse for det de gør. Det er særdeles vigtigt for helheden i det produkt der hedder ligaen.

Hvis Vanløse valgte at smide håndklædet i ringen, så ville en masse unge spillere ikke få spilletid, ligaen ville være nede på 8 hold, dette da Århus FK måtte give op.

Så har vi en liga som er ved at blive en lukket og udvandet klub.

Vanløse forsøger at bygge op med ungdom, så de kan få spillere op nedefra. Det er den vej en klub skal gå, hvis den vil have succes der er bæredygtig.

Så herfra skal der lyde keep up the good work Vanløse, det er barske tider, for nederlag gør ondt og nederlag avler nederlag.
Men de af de unge spillere der forstår gamet, de ved hvad det handler om, de ved det er udvikling, og dette er en gratis sæson som sådan. Så tag ansvaret for udvikling endnu mere seriøst, træn mere, træn med mere kvalitet og træn selvtræning. Hvis du altså vil blive god.

div 013
Hvor tager de unge talenter mon hen

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.