Rundt om kampene i ligaen

Vanløse-Rødovre 0-5
Hjemmeholdet gjorde det egentlig ok og var som sådan med. Men mestrene er bare det niveau bedre og de kørte en enkel sejr hjem.

Copenhagen-AaB 9-3
Vel ikke det store i den sejr som var forventet. Interessant at AaB laver 3 mål mod en formodet kandidat til en DM finale. Hvad det fortæller, er for tidligt at sige noget om

Sunds-Benløse 3-5
Benløse kom på 1-4 og så var den kamp lukket.  3 point af Rasmus Poulsen og 2 mål af ungarske Milan Adam.
Sunds viste gode takter igennem, men det var ikke nok

Brønderslev-Hvidovre 6-2
Guldaspiranterne førte blot 2-1 inden sidste periode, inden der blev lukket. Steffen Jensen var bedst, men lavede ikke mål men 3 assister

Frederikshavn-Brønderslev 4-5
Før sæsonstart havde jeg peget på Frederikshavn som et hold der kunne få en god sæson. De bød i den grad Brønderslev op til dans, og de førte 4-2 i starten af 3.periode.
Guldaspiranterne viste klassen og fik vendt, mens Frederikshavns mange talenter fik sendt et stærkt signal.

Rødovre-Copenhagen 5-3
De forsvarende mestre kom lidt for let på 5-1 og det efter første periode. Derefter sank niveauet betragteligt, og gæsterne vinder de to sidste perioder med 2×0-1. Martin Jensen og Alex Jensen var bedst for hvert hold med 2 point.
Rødovre skal blive bedre til at holde 60 min, mens Copenhagen må være alt andet end tilfreds, hvis de skal med i en DM finale.

Benløse-Rødovre 7-3
Hjemmeholdet viste høj klasse, og 2-2 efter første periode med til 5-3 efter anden. Benløse spillede skarpt og effektivt, mens Rødovres normale stensikre defensiv, slog revner.
Milan Adam lavede 2+2 og Peter Pfneiszli 2+1 for Benløse, og var med til at lave Ungarnsk Gullasch.
Frederik Kobberup og Marko Krogsgård var bedst for Rødovre med 0+2 og 2+0.
Benløse melder sig ind som kandidat til en DM finale, mens Rødovre skal have spillet til at fungere over 60 min

Frederikshavn-AaB 10-4
Gæsterne fra AaB viste de gerne vil spille op med dans, og de var kyniske og straffe fejl fra hjemmeholdet, så efter de første 20min, stod den fortjent 1-2.
Frederikshavnerne kom stærkt ud og fik vendt en intens 2.periode til 3-2 føring.
Så gik luften af ballonen for AaB som tabte 3.periode med 7-2
Nicolai Flyvholm lavede 4+3 og Kris Jensen 2+2
Frederikshavn fik vist de kan under pres.

Brønderslev-Copenhagen 15-6
13-4 stod den til hjemmeholdet efter de 2 første perioder, og havde de fleste forventet en lige kamp, ja så viste hjemmeholdet stor styrke.
Om end på lidt tvivlsom baggrund, for gæsterne manglede deres to normale keepere der måtte melde forfald grundet sygdom. Så måtte Copenhagens svenske træner på mål, hvor han ikke har været en del sæsoner.
Sidste periode blev som det ofte sker med så stor en føring, en gang sløs.
Copenhagen må spørge sig selv om de ikke er bedre, trods en reserve i målet, og Brønderslev må være meget tilfredse med offensiven.

Vanløse-Sunds 4-8
Dette var en nøglekamp for begge hold, hvis de skal undgå sidstepladsen. Sunds var meget bevidste om at sidde tæt på de svenske esser igennem kampen, og det lykkedes de godt med.
2.periode blev den afgjorde kampen, og her var Sunds skarpe.
Vanløse har en vigtig kamp næste gang mod AaB, det bliver spændende deroppe.
For Sunds viste det unge kollektiv sig stærkere end Vanløses, og det må give ro på efter den vigtige sejr

Rødovre-Frederikshavn 8-7
Nede 0-5 efter 27 min, ja der viste Rødovre niveau og fik vendt kampen. Frederikshavn havde dog en 1-5 føring helt hen til det 37.min hvor Rødovre kommer på 2-5. Herefter er to scoringer på 32 sekunder vigtige for hjemmeholdet, som kunne gå til pause nede blot 4-5.
Hjemmeholdet kommer flyvende ud, og de unge frederikshavnere kan kun se til mens Rødovre går til 7-5, 3 mål på 6 min.
Men Frederikshavn kan under pres, de griber kampen og kommer igen og får udlignet til 7-7, men med 2 min igen lukker Rødovre til 8-7.
Kampen viser hvor Rødovre står. De er skarpe når det gælder, men de er for ustabile over 60 min.
frederikshavn viser igen de er på vej fremad, og de bliver kun bedre og bedre må jeg forvente. Omvendt ligner det et Rødovrehold i fremgang.
Det var sæsonens bedste kamp.

Hvidovre-Sunds 8-3
Gæsterne kom foran 0-1 men herefter komme Hvidovre på 5-1. Om hjemmeholdet var tilfredse med den føring skal være usagt, men i løbet af anden og 3.periode kommer Sunds virkelig i gang, men Eriksen i Hvidovremålet viser højt niveau, og holder Sunds fra scoringer inden Sunds kommer på både 2-5 og 3-5.
Herefter kommer det som lukker kampen, efter face off laver eller dygtige Anders Holm et selvmål da han vil spille bolden bagom mål.
Det knækker Sunds der dog må tage meget positivt med fra denne kamp.

Copenhagen-Benløse 4-5
Drama for alle pengene og en ung 15 årig skød sig ind på lystavlen. Benløse har fået en god start, og har lagt sig med helt fremme, mens Copenhagen har fået en noget rodet start på sæsonen, om end de har mødt de hold der forventes at ligge med fremme.
Benløse kom på 0-1 inden Copenhagen fik arbejdet sig retur og kom på 4-2 med 9 min igen.
Benløse arbejdede videre og kom foran 4-5 efter blandt to gode mål af 15 årige Mathias Glass, hold øje med det navn. Det gav et kæmpepres mod Bnløses mål de sidste 5 min, hvor Copenhagen bla spillede 6-4 til slut.
Benløse tankede mere selvtillid, mens Copenhagen fik vist de er på vej. Claus Nisbeth, Jesper Schow og Alex Jensen var bedst for hjemmeholdet med 2 point hver.
Tak for topunderholdning i Valbyhallen

Vidste du at jeg er nomineret til årets sportsblog 2015, gør mig og de andre en tjeneste og gå ind og stem på den du syntes skal vinde

floorball161

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.