Påstand: Nikolaj Parbo fortsætter med at lave point (20+9 sidste sæson), men er ikke i nærheden af at komme på landsholdet

Hvad mener den tidligere landsholdsspiller Allan Jensen om denne påstand.

Dt er nok for mange en gåde, at han ikke er inde omkring landsholdet eller har været det. Han er en utrolig dygtig 2 vejs spiller, bomstærk, altid garant for mange point og en spiller alle ville elske at have på sit hold.

Flere faktorer spiller ind i forhold til hans manglende deltagelse på landsholdet, på netop center pladsen som han har figureret meget af tiden på klubholdet, har landsholdet været uhyggeligt stærkt besat i en længere årrække, bla. Brian Nielsen, Jacob Andersen Og Jacob F. Andersen blot at nævne nogle.

Han har til tider figureret som forward på klubholdet, men Jeg er af den overbevisning, ikke her han er stærkest. Ydermere har jeg en klar opfattelse af, at denne knægt prioriterer mange andre ting vigtigere end at optræde i nationaldragten Floorballmæssigt.

Tror personligt ikke på, han vil investere det der skal til træningsmæssigt og tidsmæssigt for at være med på dette niveau. Ærgeligt at se sådan en spiller ikke forløse sit talent til fulde, han kunne drive det til endnu mere end hvad han har gjort til dags dato.

floorball parbo
Her en ung Parbo #17 i U19 landsholddragten

Vidste du at min blog er nomineret til årets sportsblog, det sammen med andre blogs. Hvis du vil gøre mig og de andre en tjeneste, så gå ind på dette link, og stem på den side du syntes skal have din stemme, som årets sportsblog 2015

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.