#Floorball, lidt rundt om damelandsholdet

Danmark er klar til VM, og hurra for det, godt gået af holdet og trænerstaben der fik holdet med til Finland, som er værter for VM i 2015.

Skal jeg se lidt på selve spillet, så startede Danmark ikke overbevisende, men spillede sig ind i turneringen og fandt hinanden og spillede en SUPER kamp mod Letland, der ikke havde regnet med at skulle spille 3-3 mod Danmark.

Respekt for pigerne og det er noget der giver selvtillid fremadrettet, at lave et resultat mod de hold der ligger over Danmark på verdensranglisten.

Hvis der skal knyttes et par ord om spillerne

Caroline Christoffersen, blev dansk topscorer og på all star holdet, ikke andet end at lette på hatten for den unge spiller. Giv hende et thumbs up næste gang du ser hende.
Cecilia Di Nardo, vores stjerne som de andre hold vidste de skulle holde øje med. Viste i alle kampene sit høje niveau, har føling med kampen hvornår der skal sættes ind. Godt gået at levere varen samtidig med at hun skal være den alle de unge skal læne sig opad.
Kristine Sørensen, jamen det er et internationalt gennembrud for hende med dette VM, var den bærende spiller i andenkæden.
Emma Vistisen, den lille spiller der er draget til Malmø fra Hvidovre fortsætter med at vise potentiale. 5 point og en plads i førstekæden. Bliver spændende at følge.
Laura de Fries, spillede 3 kæden og blev sat på den svære centerplads i en del kampe. Den opgave løftede hun godt, med speed og mod at turde udfordre 1 mod 1, var hun vigtig i det offensive

Jasmin Damm, højt niveau igen, binder holdet sammen og spiller bolden derhen hvor den skal og 4 point i andenkæden er mere end godkendt
Kit Bærentsen, typisk indsats af Esbjergspilleren der giver 100% og løfter de andre spillere i sin kæde. 3 point i 3 kampe er godt gået, Omend de skabte chancer til flere point i 3.kæden.
Martina Mörch, ung landsholdsdebutant der spillede back i 3.kæden, og hvilken debut af så ung en spiller, 3 mål scorede hun, udover at vise god spilforståelse og godt pasningsspil. Hende kan I godt holde øje med
Helle Grønbech, spillede landskamp nummer 50 og dermed den spiller med mest erfaring på holdet. Hendes rutine fornægter sig ikke, hun sørger for at skabe plads til sine angribere og laver få fejl.
Nanna Sørensen, meget ung spiller der fik landsholdsdebut, hun er en spiller for fremtiden, spillede både center og wing. Hold øje med hende

Katrine Andersen, ung spiller der fik landsdebut, det blev kronet med et mål. Hun spillede mest som aflastningsspiller, men hun kommer kun til at blive bedre, så hold øje med hende. Lavede et godt mål.
Stine Moselund, en spiller der bare er blevet bedre sæson for sæson herhjemme og som 28 årig debuterede på landsholdet. Det blev kronet med en solid indsats der blev kronet med et mål!
Maria Andersen, spillede wing i 3.kæden i 4 kampe, det blev til en scoring. Hun er endnu en af de unge spillere, der bare bliver bedre.
Eva Knudsen, stabil back i andenkæden der også fik en kampens bedste spiller award. Kronede indsatsen med et mål.
Jannie Pedersen, spillede back i trediekæden, det sammen med en del meget unge og nye spillere i landsholdssammenhæng. Løste opgaven med at binde kæden sammen og lukke af defensivt. Godt arbejde
Marie Helander, den unge back der spillede i anden kæden, hun er pasningssikker spiller der skaber mulighederne for de andre og lukker af bagude, så de offensive spillere kan spille mere frit

Carina Vestergaard, meget farlig angriber i ligaen hvor hun øser point ind, havde 3 kampe på sit CV for landsholdet, men fik ikke lavet point denne gang, de kommer, vent og se.
Anne Sofie Thaarup, dygtig back der spillede førstekæden og med sit sikre pasningsspil og masser af rutine er den der binder spillet sammen. Vigtig spiller på holdet.
Camilla Bjerregaard, klasse, klasse, klasse…andet kan jeg ikke sige, hun var der når det brændte på og hendes ro og sikkerhed forplanter sig. Det at have en sikker keeper er SÅ VIGTIGT. Højt niveau af Bjerre.
Anna Bang Larsen, hurtig og bevægelig keeper der bliver bedre og bedre, hold øje med hende

IMG_3307

En af de trænere der har fulgt mange af spillerne tæt er Charles Hansen, der nu er tilknyttet Malmø Floorball, jeg spurgte ham om hans syn på turneringen.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.