#Floorball, 5 hurtige til Caroline Christoffersen

Efter åbningssejren  ved kval til VM hvor Danmark slog Frankrig 10-0, måtte jeg høre en af de danske spillere lidt om dette.

1) Hvordan syntes du selv kampen var

Jeg synes, at kampen var lidt rodet. Vi kunne ikke rigtig få styr på bolden og vi havde lidt svært ved at finde hinanden på banen. Det kan kun blive bedre imorgen. Vi kunne have vundet meget større, hvis vi satte vores chancer, det skal vi blive bedre til.

2) Du scorer selv 3 mål, mens de andre nøjes med 1 mål…var du målsulten eller er det de andre der skal op i gear
Tror vi alle er målsultne, det skal man være. Det handler om at spille godt sammen, som et hold. Gør vi det, er det meget lettere at sætte de chancer vi får. Når pasningerne ligger, som de skal, og vi løber i de rigtige baner, skulle vi gerne alle sætte vores chancer.

3) Hvad lykkedes I som hold med syntes du
Selv om vi ikke helt viste det idag, synes jeg, at vi er gode til at finde de rigtige huller på banen.
Når tingene ikke helt fungerer, er vi rigtige gode til at snakke sammen på bænken og peppe hinanden op.

4) Der var en del spillere der fik debut, fornemmede du nerver hos dem
ja jeg kunne godt fornemme nerverne hos debutanterne. Jeg er stadig selv en af de unge, og kan sagtens følge dem. Det er stort at spille for Danmark. Synes dog ikke, at det var tydeligt, at de var nervøse. Dejligt at se de træder ind på banen og tør at gøre noget!

5) I morgen gælder det Ungarn, hvordan ser du kampen
kampen imorgen mod Ungarn bliver svær. Har aldrig selv spillet mod dem. Men af de hold, vi skal vinde over, er det nok de sværeste. Jeg håber, at vi får en god opvarmning imorgen og kommer godt fra start. Så længe vi spiler som et hold, så skulle vi meget gerne kunne slå dem!

floorball dk-fra5

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.