#Floorball, dansk sejr, men med rod i defensiven

En gang rodebutik da Danmark slog Australien 9-5 og dermed vandt puljen.

Trænerteamet startede med 3 kæder og i første periode var Danmark ganske i kontrol og når bolden blev spillet rundt, ja så stod Australien meget dybt og blot 2 redninger havde Kjær i kassen, der fik tjansen.

div3 004

 

Af de tre kæder, var det igen førstekæden der var meget i centrum, spillerne her stod for totalt 20 afslutninger, 2.kæden 18 afslutninger og 3.kæden 13 afslutninger.

Efter de første 20 min, der førte Danmark enkelt 2-0, først ved Andreas Glad der var med og stod rigtigt ved bageste stolpe og senere gjorde kaptajnen Brian Nielsen det til 2-0 på powerplay.

div3 012

Så ville man tro at the boys from down under var knækket, de skulle vinde med 5 mål over Danmark fo rat gå videre.

Det var svært at se, men den danske opdækning i resten af kampen, var noget sloppy, og reelt kunne Danmark have lavet et clean sheet, havde de spillet op til standard rent defensivt.

Men just det defensive var noget rodet og det førte til nogle enkle og unødige mål til Australien, der ikke var med i spillet ellers.

For Aussierne kom ud og scorede, hvorefter der var alt for meget plads til Kenneth Danielsen, der med et trækskud satte den godt til 3-1.
div3 023

Søreme om det ikke blev 3-2, inden Jacob Funch igen på et trækskud øgede til 4-2, men igen sloppy defending og så stod de 4-3, og Australien havde vundet perioden 2-3.

div3 029

Danmark gik til at starte med ned på 2 kæder, og straks trak de fra, første Brian igen igen på et nyt powerplay, så kom 6-3 målet der var meget høj klasse.
div3 047div3 048

Martin Erichsen står i eget hjørne, og sender en knivskarp pasning frem, der skærer Australien fra hinanden og Hedorf rammer den perfekt. KLASSE af de to herrer.

Så var den gal igen i forsvaret og 6-4 efter et frislag.

Så kom dagens andet højdepunkt, hvis der findes en floorball ABC, ja så er denne med.

Igen er det Martin Erichsen der flot spiller bolden frem i banen, hvor han finder Stefan Hedorf, der med en millimeter præcis pasning finder Claus Nisbeth der kommer mod bageste stolpe hvor han støder den over keeperen…FLOT FLOT SLOT

div3 053div3 054div3 055

Igen fik Australien lov til at reducere til 7-5, men efter Juul/Hedorf på en hurtig omstilling sætter den til 8-5, så var der ikke mere i modstanderne.

div3 058

Trænerteamet lod reserverne komme på banen til slut, og de viste faktisk stor spillelyst og de så til da Andreas Glad satte bolden ind efter en fin pasning fra bag mål.

div3 061div3 062

Dermed vandt Danmark 9-5 og som sagt puljen.

Danmark var bare bedre end Australien, men den solide defensiv, den haltede gevaldigt. Set udefra virkede det mere som om spillerne ikke var koncentreret nok, i modsætning til de to første kampe.

Så lad bare den tyske træner tro, at det er normal dansk stil!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.