#Floorball, skulderklap og tackling fra Jasmin Damm

Hun er en af Danmarks bedste spillere, 11 VM kampe har hun spillet for Danmark.

Skulderklap 1.
Mit første skulderklap går til Mette Faurholt. Jeg har spillet sammen med hende helt fra junior, og husker tydeligt at hun var en af de spillere som tog rigtig godt imod mig, da jeg startede på Bulldogs dameelite.
Efterfølgende har vi været holdkammerater i flere år, hun har været min anfører på landsholdet og sidste sæson også min træner. Jeg synes, at Mette fortjener et stort skulderklap, fordi hun ligger så meget engagement i floorball og er en af de mest seriøse damefloorballspiller jeg kender.
Derudover synes jeg, at hun har gjort meget for dansk damefloorball. Når først hun har sat sig for noget, så gør hun det ikke halvt.

Skulderklap 2
Mit andet skulderklap går generelt til alle de danske damespiller som har turde prøve kræfter af i udlandet (især i Sverige). Jeg synes, at det er super fedt, at man gerne vil udvikle sig og lærer mere, som man efterfølgende kan give videre til andre spillere, når man kommer tilbage.
Jeg kan efterhånden nævne mange navne, som har taget springet (Stinne J, Mette F, Helle G, Dinardo, De Fries, Carina K, Janni, Ida, Thaarup, Kristine S, Heelander, Emma V, mig selv og sikkert flere) – og jeg synes at det især beviser, at vi faktisk har nogle seriøse danske damespillere.
Så et skulderklap til de spillere som har spillet i udlandet, og gør det nu.

Tackling 1
Min tackling går til Nanna Sørensen fra Blackhawks, eftersom at hun i vores sidste kamp var blevet så pokkers god og dygtig til dække bolden af. Det er tydeligt, at hun snart bliver en af Danmarks store talenter. Så junior får lige en tackling, så hun ikke spiller så godt igen

floorball jasmin
Foto: IFF

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.