Optakt dame kvartfinaler 2. runde.

I den kommende weekend skal returkampene i damernes kvartfinaler spilles. For to af kampenes tilfælde, er der måske ikke så stor spænding om hvem der går videre, dermed ikke sagt at kampene kan blive kedelige, tværtimod. Men de to resterende kampe er helt åbne, og kan gå hen i en tredje og afgørende kamp.

Copenhagen vandt en komfortabel sejr i det første opgør ude mod Herning Pirates. Og mon ikke at Piraterne får det mindst lige så svært i returkampen.
Udover at gæsterne fra Herning skal fighte som de plejer, ja så skal de også lave mål. Men Copenhagen er bare et stærkt hold, med en masse dygtige profiler, så det vil være en kæmpe overraskelse, hvis vi skal ud i et tredje opgør her. En kamp som sidst blev spillet i en god stemning, mellem de to hold, og som sagtens kan blive seværdig.
Første kamp: Herning – Copenhagen 2-14 (0-4, 2-5, 0-5).

Benløse klarede det med bravur i den sidste kamp, hjemme mod AaB. Denne gang skal Benløse så en tur nord på til Aalborg, for at spille returkampen.
AaB er et mega stærkt hold, som også består af en masse dygtige spillere. De vandt pokalfinalen for et par måneder siden, hvor de viste deres styrke. AaB manglede et par profiler i den første kamp, så det blande Benløse hold, med rutinerede samt meget unge spillere, kommer nok på et større arbejde end sidst.
AaB er kæmpe favorit her, men en fed oplevelse for Benløse’s hold, og så bliver det spændende at se om de fortsætter med deres offensive spil.
Første kamp: Benløse – AaB 2-13 (0-2, 0-6, 2-5).

Det var et fuldtalligt Hvidovre hold, som tog imod et Blackhawks hold uden et par af deres profiler, i det første opgør. Hvidovre førte komfortabelt i 3. periode, men fik lukket modstanderne ind i kampen, hvor Blackhawks samtidig viste styrke i de sidste 10 min.
Hvidovre skal nu en tur nord på til Frederikshavn, og skal de nøjes med blot en kamp, ja så skal de have styr på sidelinien, der vil ikke være plads til fejl i denne kamp. Omvendt så skal Frederikshavn stille med absolutte stærkeste opstilling, hvis de skal ud i et tredje opgør, og finde det spil frem som de spillede i de sidste 10 min. af den første kamp.
Dette tror jeg bliver en anderledes kamp end den første, da man må gå ud fra at alle Blackhawks profiler er med, så det offensive spil bliver anderledes. Så dette kan sagtens blive et af de opgør som ender i en tredje kamp, mellem to super stærke hold.
Første kamp: Hvidovre – Fr. Blackhawks 5-3 (1-0, 1-1, 3-2).

Lørdagens sidste kamp er mellem Rødovre og ÅFK.
Rødovre vandt knebent 2-3 i den første kamp, ude mod ÅFK, hvor Rødovre viste deres kynisme ved at straffe Århusianernes fejl.
Denne gang er ÅFK mere forberedte på hvilken modstander Rødovre er, og må være klar til et modspil, også i deres overtalssituationer.
Denne kamp er også en som sagtens kan gå ud i en tredje og afgørende kamp, den er helt åben, og begge hold skal spille op til deres optimale, hvis de skal videre til semifinalerne.
Det bliver helt sikkert et brag af en kamp…..

Lørdag d. 14/3-20.
Kl. 13.30, Copenhagen – Herning Pirates.
Kl. 13.30, AaB – Benløse.
Kl. 14.00, Fr. Blackhawks – Hvidovre.
Kl. 15.45, Rødovre – ÅFK.
Søndag d. 15/3-20 (eventuel 3. kamp).
Kl. 10.30, Copenhagen – Herning Pirates.
Kl. 14.00, AaB – Benløse.
Kl. 14.00, Fr. Blackhawks – Hvidovre.
Kl. 14.30, Rødovre – ÅFK.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.