10 skarpe til Jannik Trolle om VM

Op til VM der starter snart, har jeg stillet de samme ti spørgsmål til spillerne der skal til VM.

Første mand er Jannik Trolle, der skal deltage i sit 3. VM, og som med 36 landskampe er den med næst flest landskampe i truppen.
1) Hvad glæder du dig til ved VM
Komme ned og spille en masse meget hårde med fede kampen, ser især frem til at møde Sverige for første gang for mit vedkommende, en masse dage med gode venner og så får man lov at smage på hvordan det kunne være hvis vores sport var professionel.

2) Hvad ser du som holdets styrke
Det er klart vores sammenhold og defensiv, men det skal det også være for at få et godt resultat til et VM hvor alle fejl bliver straffet!

3) Hvem er holdets sovetryne
Det må være Rødovre helten Jannik Dalkvist, jeg tror aldrig han er kommet til tiden til morgenmaden….

4) Hvem på holdet har den hurtige replik
Bondemanden Jesper Schmidt du skal ikke begynde på noget med ham, han slagter folk på og uden for banen, han kunne godt blive komiker når han ikke gider passe gården derhjemme mere, kæmpe talent!

5) Hvem fra holdet er den der sidst forlader bordet når I spiser
Det er altid feministen Parbo, han elsker at sidde og fortælle gode historier og er fantastisk selskab når vi er samlet!

6) Hvordan håndterer man en lang VM turnering
Det er vigtigt at de spillere man sover på værelse med kender hinanden og har lidt samme rytme iforhold til hvornår man gerne vil sove/slappe af, men ellers syntes jeg hele holdet er super socialt og alle hygger på den ene eller anden måde så ingen er udenfor.

7) Hvorfor spiller du med det nummer du har til VM
Det blev nr. 10 den her gang, jeg har udviklet mit skud meget på det seneste og sammenligner mig derfor med fodboldspilleren Christian Eriksen!

8) Har du et kælenavn
Trolle

9) Hvad spiser du til morgenmad under VM
Det er forskelligt, det kommer helt an på hvad der er af morgenmad, sidste gang i Riga var det svært at spise noget ordenligt men så ringe mad, men man prøver altid at få så meget ned som muligt så man får en masse energi fra morgenstunden som kan bruges resten af dagen.

10) Har du et ritual inden en kamp
Der er mange små ting der er blevet en vane vil jeg mere kalde det, mit eneste ritual er jeg har en fast plads ved kampråb omkring målet.

trolle

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.