Sunds – Hvidovre 9-1

11 udvisninger bød kampen på, 7 til Sunds og 4 til Hvidovre.

Gæsterne der blot kom med 8 markspillere, lykkedes ikke at score på et eneste af deres powerplay og så blev det op ad bakke for Hvidovre, hvor Patrick Nielsen lavede det ene mål for gæsterne i en ensidig 9-1 sejr.

Sunds var nu ikke meget bedre, blot en scoring i powerplay men dog en scoring i spil i undertal 4 mod 3.

Kristoffer Handgaard fortsætter sit gode spil med 4 point og er oppe på 18 point nu.

Peter Hug, Sunds
Vi havde jo en revanche til gode! Vi fik i dag bevist, at vi er et noget bedre hold end det vi sidst præsterende mod netop Hvidovre. Vi afprøvede endvidere lidt forskellige kædekombinationer idag og fik alle mand i spil. Vi er ved at have nået slutspilsformen og vores 4 plads er i hus.

Søren Jønsson, Hvidovre
Det var en overlevelses kamp for os. Vi havde masser af skader og spillere på ferie. Det gav så muligheder for at lade alle i resten af truppen spille, plus vi fik testet en ny målmand af i klubben, som fik en fin debut mod et skarpt Sunds hold.

Sunds – Hvidovre 9-1 (3-0, 2-1, 4-0)
Sunds
Mikkel Skov 3+1, Kristoffer Handgaard 3+1, Anders Holm 1+1, Simon Lauridsen 1+0
Hvidovre
Patrick Nielsen 1+0, Rasmus Madsen 0+1

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.