Århus – Copenhagen 5-4

Den omvendte kamp endte med en smal 6-4 sejr til Copenhagen, så som sådan var der egentlig en tæt kamp at vente, specielt med tanke på at Århusholdet har vænnet sig til tempoet i ligaen.

Men der var ikke meget der lignede en hjemmesejr for efter de 2 første perioder var spillet stod den 0-3 på mål af Mads Nørgaard der har været god de seneste par kampe og ved Kasper Abildgaard og Martin Grønborg.

Efter de første 40 minutter havde hvert hold haft powerplay, Copenhagen havde udnyttet deres eneste til mål, mens Århus ikke havde udnyttet nogle af deres 4 powerplay.

Tredie periode blev rent triumftog for Århus, og Copenhagen må spørge sig selv hvad gik galt!

25 sekunder gik der inden Århus var på 1-3, og 5 min senere satte Vinoth Sivapalan igen den afgørende pasning, så still going strong Uffe Simonsen kunne sætte sin 5.sæsonscoring til 2-3.

Med 9 min tilbage af kampen var det den arbejdsomme back Jacob Christensen der fandt Walid Abdul Foul, og så stod den 3-3.

6.gang var lykkens gang, da Århus nettede i powerplay med godt 2 min af kampen tilbage og føring 4-3.

Copenhagen satsede og det kostede så Walid Abdul Foul kunne lave sit 4.mål i kampen til 5-3 med 13 sekunder igen, med 1 sekund igen fik Copenhagen reduceret til 5-4.

Flot comeback af Århus der hentede den 4.sejr i sæsonen.

Tony Taijala, Copenhagen
Vi gör det ok i två perioder för att sedan kasta bort det i sista perioden. Skal vi fortsätta spille floorball med den beslutsfattningen som vi har i sista perioden så må vi fundera på att spela i Sjællandserien eller Serie 1 istället för Unihoc Ligaen. Det är något vi får prata om i ugen inom holdet…

Århus – Copenhagen 5-4 (0-1, 0-2, 5-1)
Århus
Walid Abdul Foul 4+0, Vinoth Sivapalan 0+2, Uffe Simonensen 1+0, Jacob Christensen 0+1
Copenhagen
Mads Nørregaard 1+0, Kasper Abildgaard 2+0, Martin Grønborg 1+0, Kenneth Danielsen 0+1, Victor Holmsten 0+1

 

 

 

 

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.